Forside Nyheder

Norske Altibox rykker ind med tv og internet i Nordjylland

-

Fibernettet hos Nord Energi er klar til internet og tv fra Altibox

Selvom norske Altibox er skandinaviens største udbyder af fibernet, hvor de i dag har mere end 650.000 kunder, så er de endnu relativt ukendt i Danmark.

Annonce:

Indtil videre har Altibox kun tilbudt deres fibernet-løsninger i en mindre del af Danmark. Men nu får 120.000 fiberkunder hos det nordjyske energiselskab Nord Energi mulighed for at abonnere på tv og internet leveret af Altibox.

“Vi er meget glade for, at vi nu kan udvide vores markedsområde i Danmark. Vi har en attraktiv produktportefølje, vores serviceniveau er højt – og så har vi de mest tilfredse internetkunder i landet”, fortæller adm.direktør i Altibox Danmark, Søren Harding, og han fortsætter:

“Så vi har masser af at byde på og glæder os over, at vi snart får mulighed for at gøre os gældende på et større marked, både som supplement til eksisterende indhold på fibernettet, men også i forhold til at tiltrække nye kunder. Hos os vil kunderne opleve et anderledes tv-udbud på en helt ny tv-platform, inkl. streaming, der giver en unik brugeroplevelse”.

Når Altibox får styrket sin position på internet- og tv-markedet, så kommer det samtidig de nordjyske forbrugere til gode. Og det glæder Christian Frost Lauritsen, som er direktør i Nord Energi Fibernet:

“Kvalitetsprodukter fra Altibox betyder øget konkurrence og dermed flere valgmuligheder for vores andelshavere og husstande i dækningsområdet. Åbningen af Nord Energis fibernet er nu en realitet, hvor der nu er to aktive tjenesteudbyder på fibernettet, der samlet set giver et stort udvalg af internetprodukter og tjenester, og det er rigtigt gode nyheder”, lyder det fra direktør i Nord Energi Fibernet, Christian Frost Lauritsen, der fortsætter:

“Inden udgangen af 2020 kan samtlige ca. 121.000 husstande i Nord Energi Fibernets dækningsområde få adgang til fiberen, og vi tror på, at Altibox’ udvalg af kvalitetsindhold, som inden sommer er tilgængeligt, samt de yderligere aftaler der arbejdes på at få implementeret, vil dække langt de fleste kunders behov”.

Altibox kører for tiden test hos Nord Energi Fibernet og vil inden sommer åbne for kunder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.