Forside Produkter HiFi & Surround

Denon/Marantz-ejer vil købe B&W højttalerfabrik

-

Den britiske højttalerproducent Bowers & Wilkins kan være på vej til at blive opkøbt.

Det ikoniske britiske højttalermærke B&W, Bowers & Wilkins, kan være på vej mod et ejerskifte. Sound United har meldt sig som interesseret køber, og har meldt ud at de har indgået en foreløbig hensigtserklæring, om at erhverve B&W.

Annonce:

Sound United er moderselskabet bag Denon, HEOS, Marantz, Polk Audio, Definitive Technology, Classé og Boston Acoustics.

B&W holder til i Sydengland og har lavet højttalere i 50 år. I dag laver de også hovedtelefoner, in-ear, bilstereo og tv-højttalere, og sidste år lancerede de også deres egen Sonos-konkurrent kaldet Formation.

Omtrent samme tid sidste år, der var Sound United langt fremme med købsplaner for konkurrenten Onkyo/Pioneer, men efter et halvt års arbejde på en overtagelse, der forlod parterne forhandlingsbordet uden en aftale.

Så at Sound United nu melder ud at de er interesseret i at købe Bowers & Wilkins er ingen garanti for at det ender med en handel. Den kommende tid vil vise om diverse ejere og aktionærer støtter op om det, og om parterne kan blive enige om pris og betingelser.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.