Forside Indhold og distribution Musik

Dansk musik fjernes også fra YouTube Music

-

I går kunne vi fortælle at Koda og YouTube var endt i en strid om betaling for brug af musik, og at det resulterede i at dansk musik nu fjernes fra YouTube. I går troede mange at det kun galt videoer, men det rammer også YouTube Music, der er Googles streaming musiktjeneste.

Aftalen med Koda i Danmark udløb i april måned og er siden blevet midlertidigt forlænget, men nu går det ikke længere, og kunder af både YouTube Premium og YouTube Music vil inden for en meget nær fremtid ikke kunne høre dansk musik på tjenesten.

Annonce:

Det betyder at er du dansk kunde på YouTube Music som svarer til Spotifiy, Tidal og Apple Music, så mister du adgangen til danske musik inden længe.

Recordere.dk har talt med Google’s presseansvarlige i Danmark, Jesper Vangkilde, der fortæller at YouTube holder en briefing senere i dag, som recordere.dk håber at deltage i.

 

Se også

Google presser Koda: Fjerner al dansk musik fra YouTube

Tip: Sådan får du dansk musik tilbage på YouTube

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.