VIDEO: 30 år efter Oscar-hit: Kevin Costner vender tilbage til prærien

-

Oscar- og Emmy-vinderen Kevin Costner spiller ranchejer og familieoverhovedet i western-dramaserien Yellowstone, der har dansk premiere på sin tredje sæson den 1. september på Paramount+.

Kevin Costner slog for alvor igennem i filmen Danser med ulve fra 1990 – en film han selv havde hovedrollen i, instruerede og modtog hele to Oscars for. I den ikoniske western-klassiker spiller han en amerikansk officer i tiden omkring den amerikanske borgerkrig, der bliver venner med en gruppe Sioux-indianere.

Og nu – præcis 30 år efter – er Kevin Costner tilbage på den amerikanske prærie i westernuniverset, når tredje sæson af den anmelderroste serie Yellowstone får dansk premiere på streamingtjenesten Paramount+ den 1. september og på Paramount Networks den 13. september.

Annonce:

 

Har sat seerrekord i USA

Det sker ikke så ofte, at Kevin Costner medvirker i tv-serier – men når det sker, så ser det ud til at virke. Yellowstone er nemlig blevet et af de største hits til dato på Paramount Network, hvor tredje sæson havde premiere i USA i juni måned. Her satte første afsnit seerrekord med 6,5 mio. som mest sete premiere på kabel-tv de seneste to år.

I serien spiller Kevin Costner familieoverhovedet John Dutton, der driver USA’s største ranch tæt på den legendariske naturpark Yellowstone. De forrige sæsoners endeløse konflikter mellem Dutton-familien og ranchens naboer, der tæller forretnings-rivaler, et indianerreservat og en voksende by, fortsætter i den nye sæson. Og de eskalerer, når alliancer skifter, og når et uopklaret mord skal løses.

Den nye sæson byder velkommen til flere nye skuespillere. En af dem er Josh Holloway, der er kendt for roller i kultserien Lost (2004) samt Mission: Impossible – Ghost Protocol og Sabotage. Holloway spiller forretningsmanden Roarke Morris, der står i spidsen for et investeringsselskab med store og ambitiøse planer for Montana, som får afgørende betydning for Dutton-familien.

Familiens søn, Kayce Dutton, spilles af den BAFTA-nominerede skuespiller Wes Bentley, der er kendt for sine roller i American Beauty, Hunger Games-serien og Interstellar.

Seriens cast består af skuespillerne Kevin Costner, Josh Holloway, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards og Gil Birmingham.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Paramount Network
Forrige artikelRegeringens udspil: Drop planlagte besparelser i DR
Næste artikelNy iPad med Pro-design og USB-C kan være på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.