Forside * Featured

CES2021: Nu sætter Samsung MicroLED TV til salg i 110 og 99″

-

Med den nye MICRO LED-serie har Samsung gjort den innovative teknologi tilgængelig for flere mennesker – forbrugere kan nu opleve fantastiske visuelle oplevelser på næste generations skærm.

MICRO LED fås i størrelserne 110”, 99” og senere i år også i mindre størrelser. Teknologien bruger LED-lamper i mikrometerstørrelse for at fjerne baglys og farvefiltre, der bruges i standardskærme. Hver pixel leverer sit eget lys og producerer ægte farver og lysstyrke gennem sine 24 millioner individuelt kontrollerede lysdioder og har et ramme-til-skærm forhold på 99 %.

Annonce:

 

Samsung har også udviklet sine Smart TV-funktioner for bedre at udnytte MICRO LEDs solide skærm. For eksempel, ved hjælp af 4Vue(Quad View), kan brugerne se fire forskellige billedkilder samtidigt – på en og samme skærm. MICRO LED er også udstyret med Majestic Sound, der leverer 5.1 lyd uden eksterne højttalere.

Pris og levering

Hverken pris eller leveringstidpunkt i 2021 er kendt endnu.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.