Forside * Featured

CES2021: Her er Samsungs nye TV

-

CES 2021 starter i næste uge, men i dag havde Samsung inviteret til First Look event, hvor de viste alle de produkter vi kan glæde os til i 2021. Det hele foregik via en stream, da CES 2021 kun er en virtuel event.

Normalt holder Samsung First Look lidt væk fra CES messen, og så kommer man dagen før den store pressekonference, og får så de første kig på nye modeller, og i år havde Samsung så inviteret hele verden med.

Annonce:

Fik du ikke set eventen, kan du se eller gense den her:

 

På First Look fokuserede vi på de kommende TV-modeller der bl.a. supleres med Mini-LED QLED TV, der kommer i både 4K og 8K.

Samsung lancerer nu den helt nye Neo QLED-skærmteknologi til flagskibsmodellerne 8K (QN900A) og 4K (QN90A). Med den nye Quantum Mini LED-lyskilde styret af Quantum Matrix-teknologi og en Neo Quantum-processor, tager Samsung QLED til et helt nyt niveau.

Den nye Quantum Mini LED er kun 1/40 så dyb som en standard LED. I stedet for at bruge en linse til at sprede lys og en pakke til at fastgøre det til det rigtige sted, har Quantum Mini LED et mikrolag med endnu flere dioder til at lede lyset.

Quantum Matrix-teknologigiver mulighed for nøjagtig kontrol af de tætpakkede lysdioder for at undgå blooming-effekt på skærmen og lade TV-seerne opleve indholdet nøjagtigt som beregnet.

 

Screenshot fra YouTube

 

Neo QLED styrer lumenskalaen med 12 bits og 4096 trin, hvilket gør mørke nuancer mørkere og lyse nuancer lysere, hvilket resulterer i en mere fordybende HDR-oplevelse. Neo QLED drager også fordel af Samsungs egen kraftfulde Neo Quantum-processor med forbedret opskaleringsfunktionalitet.

Ved hjælp af op til 16 forskellige neurale netværksmodeller, hver med lært AI-skalering og dyb læringsteknologi, kan Neo Quantum-processoren optimere billedkvaliteten til henholdsvis 4K og 8K, uanset inputkvalitet.

 

Her er de nye modeller

Nedenfor er en tabel med de nye modeller – Vi kan endnu ikke sige hvilke modeller der kommer til de Nordiske lande.

ModelStørrelser
QN900A65"75"85"
QN800A65"75"85"
QN95A50"55"65"75"85"
QN90A50"55"65"75"85"
QN85A50"55"65"75"85"
Q80A50"55"65"75"85"
Q70A55"65"75"85"
Q60A43"50"55"60"65"70"75"85"
The Frame 202143"50"55"65"75"
AU90743"50"55"65"75"
TU70943"50"55"65"75"

 

Screenshot fra YouTube

 

QLED Neo (MiniLED bagbelysning)

Samsung 2021 Neo QLED 8K og 4K-modeller er udstyret med en række funktioner, der giver TV’et flere funktioner:

  • Super Ultrawide GameView, Game Bar og Freesync Premium giver den ultimative spiloplevelse.
    Takket være Super Ultrawide GameView kan spillere nu spille i 32: 9, hvilket betyder, at de ikke risikerer at gå glip af noget, der sker i spillet. Med Game Bar kan brugerne hurtigt få et overblik og justere vigtige aspekter af spillet – hvad enten det ændrer billedformatet, styrer inputforsinkelsen eller tilslutter et headset. Endelig minimerer FreeSync Premium Pro hak og afbrydelser, så spillerne får en ensartet billedkvalitet og oplevelse igennem hele spillet.
  • Organiser videokonference for op til 32 personer med Google Duo.
    Med Google Duo-appen kan du foretage videoopkald direkte via udvalgte USB-tilsluttet kamera, og med en smart kameraløsning kan kameraet spore dine bevægelser. Den zoomer automatisk ind og ud, så du har den helt rigtige størrelse, og altid er i fokus. Adgang til denne tjeneste afhænger af regionen.
  • Tilslut din PC let og problemfrit til TV’et for at forenkle arbejde.
    Forbrugere kan f.eks. få direkte adgang til MS Office 365 via TV-browseren for at oprette og redigere dokumenter.

Fjernbetjening oplades af solenergi

I 2021 styres Samsungs QLED-TV med soldrevne fjernbetjeninger, der oplades ved hjælp af indendørs eller udendørs lys eller via USB. Dette hjælper med at forhindre, at 99 millioner AAA-batterier kasseres i løbet af de næste syv år

 

Screenshot fra YouTube

 

Nyt design til One Connect Box

Den nye One Connect Box kan både stå alene, men kan også være en del af foden på TV’et. Det gør at TV’et fylder mindre på væggen, og samtidigt har du stadig kun ét kabel ned til boksen fra TV’et, og du kan gemme den helt væk hvis du ikke vil have boksen stående fremme.

 

Priser

Priserne på modellerne er endnu ikke kendt. Vi opdaterer stadig artiklen mens show’et foregår

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.