Forside Streaming Audio

Så skete det: Lyngdorf får MQA

-

MQA dekodning – nu også på Lyngdorf flagskibs HIFI

Update tilgængelig i dag

i dag annoncerer Lyngdorf Audio en ny softwareopdatering til Lyngdorf flagskibsforstærker, TDAI-3400. 

Annonce:

Med den seneste opdatering inkluderer forstærkeren nu MQA Core Decoder, så MQA-filer kan dekodes og afspilles direkte.

Lyngdorf Audio opdaterede TDAI-3400 i oktober 2020 ved at tilføje den nyeste TIDAL Connect-funktion, så platformens tabsfri lydkvalitet kan streames direkte til forstærkeren. Tilføjelsen af ​​MQA følger Lyngdorf Audio’s tilgang til løbende at tilføje nye funktioner til sine eksisterende forstærkere og multikanalprocessorer for at holde dem opdaterede for både eksisterende og nye kunder.

Om MQA


MQA (Master Quality Authenticated) er en prisvindende teknologi, der gør det muligt for musikfans at streame den originale masteroptagelse. Mens TDAI-3400-ejere allerede kunne afspille MQA-filer med TIDAL Connect, tillader tilføjelsen af ​​den integrerede MQA Core Decoder nu højere opløsning af lydstrømmen samt afspilning af MQA-filer fra andre kilder, for eksempel et lokalt USB-drev, en computer tilsluttet USB-B-indgangen eller via UPnP.

TDAI-3400


Denne opdatering afrunder forstærkerens indbyggede medieafspiller, som inkluderer: Roon Ready, Spotify Connect, TIDAL Connect, DLNA Support (UPnP), Airplay, lokal fil afspilning (USB), Internet Radio (vTuner) og MQA Core Decoder.

Den nye software vil være tilgængelig som dette skrives – let tilgængelig i forstærkerens egen webinterface.

For mere information om MQA, besøg mqa.co.uk

For mere information om Lyngdorf Audio

Denne artikel er en del af serien: High-end HIFI

Denne artikel er en del af serien: Premium HIFI Forstærkere

Annonce:
Forrige artikelFlere danske dokumentarfilm og kortfilm på Filmstriben
Næste artikelOnePlus viser deres første 2021-nyheder frem om en uge
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.