Forside Nyheder

Den populære kommunikations-app Slack solgt til Salesforce

-
Slack solgt til Salesforce

Slack som de seneste år har været en hård konkurrent til e-mail og mødeapps som Skype, Teams og Google Hangouts, er blevet opkøbt af Cloud-computing giganten Salesforce.

Den amerikanske cloud-gigant Salesforce har smidt knap 175 mia. danske kroner for at overtage besked / mødeappen Slack. Dette sker uden ændringer i den nuværende Slack ledelse og forretningsmodel.

Direktøren for Salesforce Marc Benioff fortæller i en pressemeddelse, at Slack og Salesforce sammen vil definere fremtiden for enterprise-software, og skabe et digitalt hovedkvarter for alle Slack brugere.

Annonce:

Slacks popularitet især omkring udviklere og tekniske salgsorganisationer, har gjort at Microsoft har følt sig presset til at bygge deres Teams klient op efter samme koncept som Slack.

Med salget af Slack til Salesforce har Slack nu en stærk økonomi og organisation bag sig, og kan fortsætte kampen om det enorme marked for kommunikationsløsninger. Et marked der er eksploderet under Corona pandemien.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.