Forside Nyheder

Logitech lancerer trådløse øretelefoner skabt til arbejdsbrug

-

Logitech lancerer i dag en nyhed, der skal hjælpe medarbejdere godt ind i næste fase af den nye hybride arbejdskultur: Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds er de første fuldt trådløse øretelefoner, der er certificeret til alle tre store videokonference-platforme: Google Meet, Microsoft Teams og Zoom.

Mange arbejdspladser gennemgår i øjeblikket en transformation mod en mere hybrid arbejdsplads – og det har aldrig været vigtigere for medarbejdere at kunne deltage i videomøder og samarbejde fra forskellige lokationer.

Annonce:

Med noice-cancelling-mikrofon og Active Noise Cancellation-funktionalitet garanterer Zone True Wireless god lyd ved hvert eneste opkald, uanset distraktionerne fra omgivelserne, fortæller Logitech i en pressemeddelse.

“De nuværende trådløse løsninger tvinger forbrugerne til at vælge mellem traditionelle headsets, der æstetisk ikke passer til videomøder, eller at gå på kompromis med lydkvaliteten. Med øretelefonerne Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds behøver man ikke længere gå på kompromis. Disse øretelefoner er designet til at se godt ud på videomøder og har samtidig førsteklasses lyd, certificeret af de største videoplatforme”, siger Scott Wharton, general manager og vice president, Logitech Video Collaboration.


Lang batterilevetid

Bluetooth- og USB-tilkoblingsmuligheder sikrer en pålidelig tilslutning både til smartphone og computer. På den måde kan man nemt skifte mellem de to enheder og tilgå både videomøder og telefonopkald – og med dobbelt så lang batteritid sammenlignet med de førende enheder på markedet. Samtidig er certificeringen fra de store videokonference-platforme med til at løfte niveauet for lyd under onlinemøder – og for IT-ansvarlige sikrer det pålidelig ydelse på tværs af enheder i hele IT-økosystemet.

Zone True Wireless kommer i to farver, Graphite og Rose. Øretelefonerne har høj komfort, tilslutning på tværs af enheder og perfekt klarhed ved hvert opkald.

Pris og tilgængelighed

Logitech Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds er tilgængelige i løbet af efteråret 2021 med en vejledende udsalgspris på hhv. 2.490 kr. og 749 kr. De rosa-farvede Zone True Wireless fås i første omgang eksklusivt på Logitech.com.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse Logitech Dannmark
Forrige artikelDette IKEA-bord har en smart luftrenser indbygget
Næste artikelTIP: 4 gode råd til dit barns første smartphone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.