Forside Produkter Computere

QNAP klar med prisbillig 8-port 2.5 GbE-switch

-

QNAP lancerer ikke-administreret 2,5 GbE-switch med 8 porte til en pris hvor alle kan være med. Den nye model hedder QSQ-1108-8T.

QNAP Systems lancerede i dag den ikke-administrerede 2,5 GbE switch med 8 porte QSW-1108-8T. Med otte 2,5 GbE-porte, plug-and-play-opsætning, automatisk loop-registrering og -blokering samt auto negotiation-funktioner er QSW-1108-8T et prisbilligt alternativ for netværk med høj hastighed til private hjem og virksomheder.

Annonce:

 

”Et af de vigtigste elementer, der afholder folk fra at opgradere deres Ethernet-infrastruktur, er omkostningerne til og tilgængeligheden af switche og adaptere. QNAP har demonstreret en vedholdende dedikation for 2,5 GbE-økosystemet, hvor den nye switch QSW-1108-8T repræsenterer en overkommelig metode, som både hjemme- og virksomhedsbrugere kan bruge til at bringe deres Ethernet-netværk op på et højere niveau,” siger Ricky Ho, produktchef hos QNAP.

QSW-1108-8T har otte 2,5 GbE/NBASE-T RJ45-porte, der understøtter overførselshastigheder på 2,5 G/1 G/100 M. Uden noget behov for komplekse indstillinger understøtter QSW-1108-8T auto-negotiation, der optimerer overførselshastigheder og ydeevne for hver tilsluttet enhed. Den er også udstyret med registrering af netværksloops, som automatisk kan låse loopede porte for at sikre, at netværksmiljøet hurtigt genoptager normal drift.

QSW-1108-8T har et blæserløst design for næsten lydløs drift. Den unikke, ventilerede konstruktion er med til at sikre en solid, men stille afkøling.

 

Pris og levering

Netværksswitchen QSW-1108-8T er tilgængelig allerede fra i dag, og koster omkring 1.500,-. Du kan se bedste dagspris her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.