Forside * Featured

Her er Samsung Galaxy S21 FE 5G – Billeder og dansk pris

-

Samsung er klar med Galaxy S21 FE 5G, der kommer til salg allerede i næste uge. Telefonen er ment som et mid-price alternativ til topmodellerne i S21 serien, og der er flere gode grunde til at kigge på den model.

Samsung præsenterer i dag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G er en smartphone, der leverer kundernes favoritfunktioner fra Samsung Galaxy S21-serien i en billigere pakke. Den er udstyret med de fleste nævneværdige nyheder fra Samsung Galaxy S21, hvor ydelse, design og kamera er værd at nævne

Hos Samsung er vi fokuseret på at kunne levere de nyeste mobile innovationer til endnu flere mennesker. Vi fik god respons på Galaxy S20 FE og Galaxy S21-serien. Så vi anvendte den samme tilgang til S21 FE 5G og udstyrede den med de førsteklasses funktioner, der betyder mest for vores loyale Samsung Galaxy-fans,” Siger Claus Holm der er IM Director og Landechef i Samsung Danmark i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

 

Tager det bedste fra Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 FE 5G fortsætter med at arbejde med designet fra Galaxy S21-serien. Det hele starter med Contour-Cut-ramme, som gør at kamerahak er elegant integreret med resten af telefonens design. Samsung Galaxy S21 FE 5G tilbydes i fire farvemuligheder – Graphite, White, Olive og Lavender – som alle har en elegant mat finish med en 7,9 mm tynd profil.

 

Kommer med Snapdragon 888

Samsung-brugeres feedback viser, at ydeevne og skærmen er to vigtige elementer for en ultimativ mobiloplevelse. Derfor er Galaxy S21 FE 5G udstyret med en Snapdragon 888-processor. Oven i det har den fået en Dynamic AMOLED 2X-skærm med 120Hz opdateringshastighed.

Oven i det har Samsung smidt et kraftigt batteri på 4.500mAh i S21 FE, og 25W hurtig opladning. Det gør at du kan oplade dit batteri til mere end 50% på omkring 30 minutter. Du skal dog købe opladeren seperat. Du kan også oplade telefonen med 15W trådløs opladning, ligesom du kan oplade dine in-ear hovedtelefoner med trådløs powershare.

 

Samme kamera som på S21

Galaxy S21 er kendt for sit gode kamera, og S21 FE 5G er ingen undtagelse. Den er udstyret med det samme professionelle kamerasæt som sin storebror. Den er også udstyret med en forbedret nat-indstilling. Selfie-kameraet er på hele 32 megapixel.

Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer med Samsung One UI 4, og Android 12.

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer til at være tilgængelig via Samsung.com og udvalgte forhandlere fra uge 2 (10.-15. januar) 2022.

Vejledende priser:

 • 128 GB: 5.999,- DKK.
 • 256 GB: 6.499 DKK.

 

Specifikationer

 • Skærm:
  • 6,4-tommer FHD+ Dynamic AMOLED 2X-skærm
  • 120Hz opdateringsfrekvens
  • 240Hz Touch Sampling Rate i spilletilstand
  • Eye Comfort Shield med AI-baseret blålyskontrol
 • Sikkerhed:
  • Optiskt fingeraftrykslæser
 • Dimensioner og vægt:
  • 74.5 x 155.7 x 7.9mm, 177g
 • Kamera:
  • 12MP Ultra-Wide Kamera F2.2, FOV 123˚
  • 12MP Wide Kamera Dual Pixel AF, OIS, F1.8
  • 8MP Telekamera 30x Space Zoom, F2.4
  • 32MP Selfiekamera F2.2, FOV 81˚
 • Processor:
  • Qualcomm Snapdragon 888
 • Hukommelse:
  • 8GB RAM med 256GB intern lagring
  • 6GB RAM med 128GB intern lagring
 • Batteri:
  • 4,500mAh
 • Farver:
  • Graphite, White, Olive, Lavender
 • Opladning:
  • 25W kabel
  • 15W trådløs
  • Trådløs PowerShare
 • OS:
  • Android 12
 • Netværk:
  • 2G GSM,3G WCDMA,4G LTE FDD,4G LTE TDD,4G 4×4 MIMO band,5G Sub6 FDD,5G Sub6 TDD, 5G 4×4 MIMO band
 • Andet:
  • Betaling Samsung Pay med NFC
  • Sensorer Accelerometer, Barometer, Fingeraftrykssensor, Gyrosensor, Geomagnetisk sensor, Hallsensor, Lyssensor, Nærhedssensor
  • Vandafvisende IP68
Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.