Forside * Featured

Nu kommer de: Samsung præsenterer MicroLED TV til forbrugere

-

På CES 2022 i Las Vegas er Samsung klar med MicroLED TV i størrelser der er til at placere i stuen, hvis man ellers har råd.

Samsung er klar med MicroLED TV i tre forskellige størrelser, 89″, 101″ og 110″. Disse TV bliver præsenteret på CES 2022 i Las Vegas. Som Samsungs mest avancerede skærm tilbyder MicroLED en billedkvalitet takket være 25 millioner mikrometer store LED’er,  der individuelt producerer lys og farve, hvilket skaber en fordybende oplevelse gennem imponerende dybde, levende farver og et øget niveau af klarhed og kontrast.

Annonce:

Ud over hardwareinnovationer understøtter 2022-versionen af MicroLED 20-bit gråtonedybde. Dette betyder, at MicroLED-modeller kan udtrykke alle detaljer i en scene og tilbyde fin kontrol med over 1 million trin af lysstyrke og farveniveauer, hvilket giver en fænomenal HDR-oplevelse. Det udtrykker også 100 procent af DCI- og Adobe RGB-farveskalaen, hvilket resulterer i naturtro farver. Sammen med et iøjnefaldende design, der er muliggjort af dets 99,99 procent skærm-til-ramme-forhold, leverer MicroLED enestående ydeevne.

MicroLED TV’ene kommer også med mange spændende funktioner:

Art Mode giver brugerne mulighed for at skabe deres eget kunstgalleri ved at vælge og vise deres yndlingskunstværker eller digitale fotografier. 2022 MicroLED kommer også med to eksklusive værker fra den kendte kunstner og designer Refik Anadol.

Multi View giver brugerne mulighed for at se indhold fra fire forskellige kilder samtidigt – fra enhver eller alle de fire HDMI-porte – i 4K-opløsning med op til 120 fps.

Dolby Atmos giver en enestående lydoplevelse med top-, side- og bundhøjttalere til imponerende multidimensionel lyd.

 

Pris og levering

Samsung har på nuværende tidspunkt ikke fortalt hvornår de nye MicroLED modeller kommer, og hvad de kommer til at koste, men en ting er sikkert – De bliver dyre.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.