Forside * Nyheder

Sony forbedrer deres HT-A7000 soundbar med ny firmware

-

Sony lancerer i dag en ny firmwareopdatering til deres HT-A7000 soundbar, der medfører, at soundbaren i fremtiden tilbyder Sonys 360 Spatial Sound Mapping-funktioner.

Disse funktioner blev først tilgængelige til hjemmebiografsystemet HT-A9 i 2021, og funktionerne kan nu også benyttes, når HT-A7000 tilsluttes de trådløse baghøjttalere SA-RS3S eller Sonys nye SA-RS5 trådløse baghøjttalere, der bliver tilgængelige i løbet af sommeren 2022.

Annonce:

Med Sonys 360 Spatial Sound Mapping-teknologi bliver du omsluttet af lyd. Det sker via Sound Field Optimization, der anvender indbyggede mikrofoner til at måle både soundbarens og den enkelte baghøjttalers højde og placering i rummet, sammenfatter 360 Spatial Sound Mapping-teknologien lydbølgerne, hvilket skaber flere fantomhøjttalere. Det resulterer i, at alle får samme lydoplevelse, uanset hvor i rummet de sidder.

Når soundbaren forbindes med et BRAVIA™ XR-tv, der understøtter Acoustic Center Sync, bliver soundbaren og BRAVIA XR-tv’et tilsammen centerhøjttaleren i dit hjemmebiografsystem som en del af opsætningen af 360 Spatial Sound Mapping. Det gør, at lyden præcist matcher det, der vises på skærmen, så du får en krystalklar dialog og en fordybende oplevelse.

Tilføj de trådløse SA-RS5 baghøjttalere for en fordybende 360 Spatial Sound-oplevelse

Sonys nye SA-RS5 trådløse baghøjttalere frembringer en fantastisk lydkvalitet med en bred retningsbestemmelse, hvilket bidrager til 360 Spatial Sound, når de bliver kombineret med en soundbar. De trådløse baghøjttalere har opadvendte højttalere, hvilket giver et mere rigt og fordybende 360 Spatial Sound-lydbillede. Desuden kommer SA-RS5 med en batterilevetid på helt op til 10 timer. De valgfrie baghøjttalere vil blive tilgængelige i løbet af sommeren 2022.

SA-RS5 trådløse baghøjttalere kommer med følgende funktioner:

  • Skab en fordybende og krystalklar lyd: De opadvendte højttalere resulterer i, at lyden reflekteres fra loftet, hvilket giver en fordybende lyd fra højden. Takket være bashøjttalernes brede retning og en diskanthøjttaler med blød kuppel, skabes der et rigt og omgivende lydbillede, der giver krystalklar lyd. De dobbelte passive radiatorer forbedrer de lave toner, hvilket øger bassen.
  • Lang batterilevetid: Med helt op til 10 timers batterilevetid ved fuld opladning, kan den placeres, hvor end det skal være og passer derfor ind i enhver indretning. De kan oplades ude af syne, og når de er fuldt opladet, er der intet behov for kabler, der forårsager rod. De kan desuden nemt tilsluttes en kompatibel soundbar via en trådløs forbindelse. Skal du hurtigt i gang med en film, vil kun 10 minutters opladning give helt op til 90 minutters brug. SA-RS5 baghøjttalere kommer desuden med vekselstrømsforbindelser til dobbelt brug.
  • Lydkalibrering med en enkelt berøring: SA-RS5 kommer med OPTIMIZE-knapper samt to mikrofoner i hver højttaler. Du kan nemt aktivere Sound Field Optimization ved at klikke på OPTIMIZE-knappen på enheden, og så vil højttalerne, når parret med en kompatibel soundbar, måle afstanden mellem højttalerne og loftet takket være de to mikrofoner.
  • Design, der passer ind i alle rum: Højtalerne er designet med et retningsuafhængigt cylinderdesign, der matcher Sonys kompatible soundbars. Cylinderformen udgør én blok, der passer perfekt mod væggen takket være den flade bagside.

Pris og tilgængelighed

SA-RS5 bliver tilgængelig fra sommeren 2022. Pris vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.