Forside * Featured

Ny højttaler fra Steinway Lyngdorf

-

Steinway Lyngdorf har i dag  annonceret lanceringen af ​​en ny fritstående Steinway & Sons højttaler.

Model A er en fuld-range højttaler og er specielt designet til placering mod en væg. Dette gør Model A til et bedre valg, når rumformen eller interiøret kræver en mere pladsbesparende opsætning incl endda dedikerede hjemmebiografer uden plads til separate woofer systemer.

Annonce:

2 x 12″ basenheder

Model A indeholder Steinway Lyngdorfs karakteristiske Air Motion Transformer-diskanthøjttaler og en dedikeret mellemtonedriver, der siges at skulle give enestående klarhed og gennemsigtighed, mens to heftige 12″ basenheder skal levere særdeles dyb, men veldefineret bas selv fra dette slanke og elegante højttalerkabinet.

Håndbygget i Danmark

Højttalerdesignet har distinkte sidepaneler i sort klaverfinish, sorte strenge og matte guldaccenter. Brugerdefinerede farver og polerede gulddetaljer er tilgængelige som specialbestilling. Model A-højttaleren er designet og håndbygget i Danmark.

Som med alle Steinway & Sons-højttalere er Model A en del af Steinway Lyngdorfs integrerede systemtilgang, der sikrer, at hver del af systemet – fra stereo- og surround sound-processorer til firmaets kraftfulde digitale forstærkere og højttalere – er designet fra grunden til at fungere perfekt sammen.  

Firmaets COO, Anker Haldan fortæller:

“Populariteten af ​​vores Steinway Lyngdorf gulvhøjttalersystemer er vokset markant i de seneste år. I denne fase blev det tydeligt for os, at der er et behov for at udvide vores sortiment til at tilbyde et system mellem Model O og Model B. Dette har resulteret i det helt nye Model A højttalersystem. Med et ekspanderende globalt netværk af distributører og vores nye britiske datterselskab, der skal være fuldt operationelt den 1. april 2022, er timingen rigtig til at lancere Model A til kvalitetsbevidste mennesker, der søger det ultimative inden for musiksystemer.”

Roland Hoffmann, Director of Product Marketing hos Steinway Lyngdorf, understreger det særlige formål med netop denne model:

“Gennem årene er Steinway Lyngdorf-højttalerporteføljen løbende blevet udvidet og spænder fra den ikoniske Model D til den utroligt lille, men geniale Model S. Den nye Model A er det ideelle valg for alle, der ønsker den anerkendte Steinway & Sons højttalerydelse, men foretrækker den mest stuevenlige placering tæt på væggen. Selvom dette ofte betragtes som en mindre end ideel placering i rummet, overgår Model A alle forventninger og giver en ekstraordinær lydoplevelse.”

Vi gætter på at prisen er i “hvis man bliver nødt til at spørge, har man nok ikke råd” laget.


mere info: hos Steinway-Lyngdorf 


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Denne artikel er en del af serien: High-end HIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.