Forside Nyheder

Discovery+ dropper reklamerne på sport

-

Fremover bliver hele streamingtjenesten Discovery+ uden reklameblokke.

Når Superligasæsonen sparkes i gang denne weekend, så bliver det uden reklameblokke for de kampe som ses via streamingtjenesten Discovery+. Det skriver Warner Bros. Discovery Danmark i en udmelding.

Annonce:

Discovery+ har hidtil været næsten reklamefri, med undtagelse af fodbold, og det er nu besluttet at holde den del fri for reklamer også.

“Alt vores sport på discovery+ leveres uden afbrydelser, men fodbold har indtil nu været eneste undtagelse. Det laver vi om på fra denne Superliga-sæson”, fortæller sportschef hos Warner Bros. Discovery Danmark, Søren Klæstrup, og fortsætter:

“Så når der er pauser på de lineære kanaler, får brugerne på discovery+ fornøjelsen af endnu mere fodboldnørderi og debat. Vi fortsætter nemlig uafbrudt på vores streamingtjeneste, Der bliver endnu mere tid til fodboldnørderi og debat, når discovery+ i weekenden blænder op for den nye Superligasæson. For første gang nogensinde vil seerne nemlig kunne nyde dækningen af 3F Superligaen uden afbrydelser”.

Første runde af 3F Superligaen på Discovery+ samt Canal 9 og 6’eren byder på kampene mellem Lyngby- Silkeborg og FC København mod AC Horsens. Begge kampe spilles på søndag, og her vil brugere af streamningtjenesten kunne opleve det nye tiltag for første gang.

 

Annonce:
Forrige artikelApple Music præsenterer mini-koncerter i Spatial Audio
Næste artikelBombe under undervisningen: Skoler må ikke bruge Chromebooks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.