Forside Indhold og distribution Spil nyheder

På LGs nye gamingskærm kan man selv justere buen på skærmen

-

LG OLED Flex LX3 er verdens første bøjelige 42″ OLED skærm

Nu kommer den 42″ skærm som kan være flad tl TV og buet til gaming, og hvor man selv kan bestemme hvor meget den buer. Buen kan indstilles i 20 forskellige niveauer, blot med fjernbetjeningen. Det skriver LG i en udmelding.

Annonce:

Som navnet, LG OLED LX3, antyder så er det en bøjelig skærm baseret på OLED-teknologi. OLED-teknologien giver mere præcise farver, en hurtig responstid på 0,1 millisekund og en lav forsinkelse på input (lag).

Billedprocessor er en α (Alpha) 9 Gen 5 intelligent processor, hvis billedalgoritmer er med til at forbedre øjenkomfort, ved at nedsætte flimmer og blænding.

Skærmen foran selve displayet har LG’s super antirefleksbelægning (SAR) med til at reducere genskin.

 

 

Udover at justere krumningen på skærmen, så kan skærmen også vippes forover 10 grader eller bagud 5 grader. Det hele styret fra den medfølgende fjernbetjening.

Derudover kan foden hæves/sænket op til 14 cm. Så der er rig mulighed for at finde den bedste indstilling til dagens gaming.

Der er mulighed for at ændre billedestørrelse på spillet. Fra 42″ fuld skærm, over 32″ til 27″. I nogle spil kan det være en fordel at kunne overskue hele skærmbilledet uden at flytte hovedet. Det er bare at trykke på fjernbetjeningen for at skifte.

Den nye Game-app, som er eksklusiv til LX3, understøtter brugerdefinerede skærmskånere, tilbyder genveje til populære apps, såsom Twitch og YouTube, og giver en liste over tilsluttede eksterne input-enheder, alt sammen på samme skærm.

LG’s Gaming Optimizer, der er fornyet til LG OLED Flex, tilføjer tilpassede lydindstillinger til specifikke spilgenrer til sin brede vifte af gamer-centrerede billed- og lydindstillinger.

Den dedikerede menu med indstillinger for spillyd indeholder en equalizer, kontakter til AI Game Sound og Dolby Atmos og giver adgang til avancerede lydindstillinger, så brugerne kan skræddersy spiloplevelsen præcis, som de ønsker det.

Gamere vil også sætte pris på LX3’s Multi View-tilstand, som giver dem mulighed for at se indhold fra to forskellige kilder samtidig og vælge, hvilken lyd de vil høre. Det betyder, at de kan spille et pc- eller konsolspil og samtidig se YouTube-videoer5 streamet fra deres smartphone på samme tid.

Switching Hub-funktionen det muligt at bruge LG OLED Flex’s indbyggede mikrofon og alle enheder, der er tilsluttet via USB-portene, såsom et headset, et tastatur eller en mus, med en pc tilsluttet via HDMI-kabel. Ved at trykke på knappen til skift af kilde på siden af LX3’s stander kan brugerne skifte enhedsforbindelse frem og tilbage mellem pc og LG OLED Flex uden at skulle afbryde og tilslutte noget fysisk.

Derudover giver den indbyggede mikrofon effektiv ekkoundertrykkelse for klar stemme i chatten, mens du spiller.

Lyden leveres af to 40 W-højttalere på fronten, og der understøttes dekodning af Dolby Atmos.

Skærmen her understøtter, ligesom LG OLED TV, Dolby Vision-gaming ved 4K 120 Hz og de nyeste HDMI 2.1-funktioner, såsom variabel opdateringshastighed (VRR) og automatisk lav latenstilstand (ALLM). Desuden er LG’s bøjelige skærm G-SYNC-kompatibel og AMD FreeSync Premium-certificeret, hvilket sikrer tear- og stutterfri billeder

Der er belysning bagpå. som har fem forskellige tilstande, som brugerne kan vælge imellem.

 

Pris og tilgængelighed

Dansk pris og tilgængelighed er ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.