Forside Nyheder

Nyt 3 internet: Hurtig 5G hjemme landet over

-
Foto: 3

Teleselskabet 3 går nu med internet over 5G til flertallet af danske hjem for en pris på 199 kr/måned

3 satser nu på at levere internetforbindelser over 5G til hjemmet.

Teleselskabet har de seneste 3 år rullet 5G ud landet over, og er nu klar til at øge brugen ved at levere mere internet den vej. I hvert fald til 70% af de danske husstande, for nuværende.

Annonce:

Så med en 5G mobilrouter til hjemmet og et abonnement til kr. 199/måned bliver der adgang til hurtig internet hjemme. 5G kan levere downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, fortæller 3.

“Ambitionen med ’Internet til hjemmet 5G ’er at skabe en hurtig og stabil internetløsning, der ikke tager mere end et par minutter at installere. Alt der kræves er en router og et SIM-kort, og så er man oppe at køre”, fortæller Morten Christiansen, Regional CEO i 3 Group og CEO for 3 Danmark, og fortsætter:

“5G er fundamentet for en helt ny måde at bruge internettet på. Det at man kan flytte meget mere data på meget kortere tid er en gamechanger, og vi kommer til at se et væld af nye teknologiske løsninger og muligheder i danskernes hverdag. Vi har i den grad haft travlt med udbygningen af netværket, og med en nuværende 5G-dækning på mere end 70% af Danmark”.

3 kalder det nye produkt for ’Internet til hjemmet 5G’ og lover at det kun tager 5 minutter at installere.

 

Annonce:
Forrige artikelLEGO bygger PC-kabinet som Halloween-hus med 20.000 klodser
Næste artikelStofa opsiger nu 40.000 tv- og internet-kunder i Aarhus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.