Forside Indhold og distribution Film

HBO Max’ skæbne afsløres onsdag

-

Lanceringen af den nye Max-tjeneste fra Warner Bros. Discovery sker ifølge flere medier i morgen.

Efter et langt opløb er Warner Bros. Discovery tilsyneladende nu klar til at aflive alle rygterne og give os konkrete informationer om den kommende Max-tjeneste med kombineret indhold fra Warner og Discovery, samt hvad der skal ske med HBO Max, som vi kender den.

The New York Times og flere andre medier skriver, at Warner Bros. Discovery vil annoncere tjenesten Max ved en presse-event, der finder sted i morgen, onsdag. Det sker om eftermiddagen dansk tid.

Annonce:

Ifølge de ovennævnte mediers informationer bliver Max (ganske som forventet) en kombination af indhold fra Discovery+ og HBO Max. Som vi også tidligere har hørt, skulle det dog stadig være muligt kun at abonnere på Discovery+ til den sædvanlige pris, uden at få HBO Max-indholdet med.

Modsat ser det dog ud som om HBO Max forsvinder som selvstændig tjeneste. Selv om vi må vente til onsdag med at få dette bekræftet, skulle prisen på den nye tjeneste nemlig være den samme som den nuværende HBO Max-pris for et reklamefrit abonnement. I USA er denne 16 dollars. Hvis man kan leve med reklamer, kan man p.t. få abonnementet for 10 dollars.

Åbner om 1-2 måneder i USA

Med andre ord kan nuværende HBO Max-kunder, der allerede abonnerer på den dyreste pakke, forente at få Discovery+-indholdet oven i hatten gratis. Det er dog stadig uvist, hvordan det kommer til at tage sig ud i en eventuelt ny app, når ’Succession’ skal leve side om side med ’Dr. Pimple Popper’.

Netop det tekniske er noget af det, Warner Bros. Discovery angiveligt vil afsløre i morgen. Der er altså en god chance for, at vi får den nye app at se, og samtidig får nogle detaljer omkring streaming-kvalitet, understøttede standarder, formater med mere.

Selv om eventen kun er planlagt til en time, skulle der dog også blive plads til annonceringer af nye tv-serier og film, der er på vej til tjenesten i fremtiden. Hvorvidt disse bliver primært på Discovery- eller Warner/HBO-siden, ved vi først i morgen.

Der vil givetvis være mest fokus på Warner Bros. Discoverys hjemmemarked i USA ved annonceringen, og ifølge The New York Times’ kilder bliver tjenesten lanceret der allerede i løbet af en måned eller to. Forhåbentlig lærer vi også mere om, hvornår disse ændringer rammer Europa og Danmark, når presse-eventen løber af stablen i morgen.

 

Opdatering 12/4: Her er Max, den ny streamingtjeneste fra Warner Bros Discovery

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Home dropper 3. parts displays
Næste artikelGoogle TV går all-in på gratis TV i hjemlandet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.