Forside Produkter HiFi & Surround

Sound-Society flytter Hifi-udstilling til København i 2024

-
Scandic Sluseholmen. Foto: Google

Næste år vil Sound-Societys HiFi-udstilling besøge København

Sound-Society, kendt for deres HiFi-udstillinger i Aarhus, annoncerer i dag en spændende ændring i planerne for deres kommende begivenhed. På grund af ombygninger på Hotel Royal i Aarhus har de besluttet at flytte deres Hifi-Messe til København i 2024.

Det har længe været efterspurgt af Hifi-entusiaster i København at få muligheden for at opleve Soundsociety-messen i deres by, og nu bliver ønsket endelig opfyldt.

Annonce:

Scandic Sluseholmen har gode konferencefaciliteter, der er ideelle til en international Hifi-udstilling, og det giver Soundsociety mulighed for at udvide deres event yderligere og tiltrække et endnu større publikum.

For de, der allerede har købt billetter til Hifi-udstillingen i Århus, er der gode nyheder. Deres billetter vil naturligvis være gyldige til den nye København-udstilling.

“Vi glæder os vildt meget til at præsentere de nye lækre lokaler for jer”, lyder det fra teamet bag Sound-Society.

Udstillingen giver ifølge arrangørerne mulighed for at opleve lyd som du aldrig har oplevet det før, og lade dig inspirere, når nogle af verdens mest anerkendte lydproducenter inviterer til en lydoplevelse udover det sædvanlige.

Der vil blive vist musiksystemer fra 2000kr og op i million-klassen.

 

Tid og sted

2-3. marts 2024

Scandic Sluseholmen
Molestien 11
2450 Copenhagen SV

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.