Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Ikke-godkendte Xbox-controllere og tilbehør blokeres

-

Microsoft begynder at blokere ‘uautoriserede’ Xbox-controllere og tilbehør

Microsoft er begyndt at blokere “uautoriserede” Xbox-controllere og tilbehør fra at blive brugt på Xbox-konsoller. Det skriver The Verge. Resetera skribenter spottede en advarsel om blokeringen i sidste uge, hvor nogle tredjeparts Xbox-controllere nu viser en “tilsluttet tilbehør er ikke autoriseret”-advarsel, når de er tilsluttet en Xbox-konsol.

Annonce:

Det er uklart, om Microsoft forsøger at ramme snydeudstyr, eller om Xbox-producenten forsøger at fremme sit officielle partnerprogram. En fejl er nu begyndt at dukke op for nogle tredjeparts Xbox-controllere, sammen med en advarsel, der bemærker, at tilbehøret vil blive blokeret fra yderligere brug efter to uger.

“Fra det øjeblik du tilslutter et uautoriseret tilbehør og modtager fejlkode 0x82d60002, har du to uger til at bruge tilbehøret, hvorefter det vil blive blokeret fra brug med konsollen,” skriver Microsoft i en (oversat) supportnote, og fortsætter: “På det tidspunkt vil du modtage fejlkode 0x82d60003. Vi opfordrer dig til at kontakte den butik eller producent, hvor du har købt tilbehøret, for at få hjælp til at returnere det.”

Tredjeparts Xbox-controllere, der er en del af hardwarepartnerprogrammet “designed for Xbox”, er ikke berørt, men alle, der ikke er officielt godkendt af Microsoft, risikerer at generere denne fejl og blive blokeret for brug.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.