Forside * Nyheder

En hjertelig julehilsen til alle vores læsere og forumbrugere

-

Kære læsere og forumbrugere,

Som julen nærmer sig, ønsker vi her fra redaktionen at udtrykke vores dybeste taknemmelighed for jeres engagement og støtte gennem 2023. Det har været et år fyldt med spændende emner, berigende debatter og en utrættelig strøm af vidensdeling på recordere.dk.

Annonce:

2023 var året hvor CES igen efter COVID havde flere besøgende, og i 2024 rejser recordere.dk igen til Las Vegas for at give jer den bedste danske dækning af verdens største messe for forbrugerelektronik.

Hvis nogen savner inspiration til julelys, så kan vi anbefale at se ovenstående video fra “The Bostick Family”, der hvert år bruger mange tusinde Dollars på at pynte op til jul. Men husk lige at spørge naboen om det er OK at i larmer lidt. (OBS: Hvis du er med i Whamageddon, skal du stoppe senest 12:20 min. inde i videoen)

I 2024 vil recordere.dk øge fokus på smarte hjem og IoT, og lover flere tests af smarte produkter, der kan automatisere dit hjem.

Til sidst vil vi ønske jer alle en glædelig jul og et fremgangsrigt nytår. Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i 2024 med nye ideer, inspirerende diskussioner og fortsat fællesskab.

Glædelig Jul fra alle på recordere.dk’s redaktion.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.