Forside CES * CES 2024

Samsungs nye køleskab fotograferer maden og foreslår opskrifter

-

Nu rykker AI også ind i hvidevarerne og giver helt nye muliogheder i køkkenet

På CES-udstillingen vil Samsung vise nye innovative skridt inden for køkkenapparater, nu med AI – kunstig intelligens.

Annonce:

Eksempelvis k’leskabet 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator, som er udstyret med Samsungs AI Family Hub+. Dette nye højteknologiske køleskab markerer en ny æra inden for smarte hjemmeapparater, ved at integrere avanceret kunstig intelligens, der revolutionerer  hvordan vi interagerer med vores mad og køkken. Det fortæller Samsung i en udmelding.

Med AI Vision Inside-funktionen bliver Samsungs nye køleskab en aktiv assistent i køkkenet. Dette system bruger et indbygget kamera til at holde styr på køleskabets indhold, hvilket gør det muligt for AI’en at identificere op til 33 forskellige typer af friske råvarer. Det er resultatet af træning på omtrent en million fotografier af forskellige fødevarer. Takket være denne teknologi kan køleskabet nu tilbyde skræddersyede opskriftsforslag baseret på tilgængelige ingredienser.

 

 

For at øge brugeroplevelsen og bidrage til en mere bæredygtig livsstil, tillader Samsungs køleskab brugerne at manuelt indtaste udløbsdatoer for madvarer. Dette hjælper med at reducere madspild ved at advare brugeren, når produkter nærmer sig deres udløbsdato, gennem en interaktiv 32″ skærm indbygget i køleskabet.

En anden nyskabelse, der fremvises på CES, er “Anyplace Induction Cooktop”. Denne kogeplade indeholder en 7″ skærm, der synkroniseres med Family Hub for at vise opskrifter. Dette betyder, at mens du laver mad, kan du nemt følge opskrifterne vist direkte på kogepladen, hvilket forbedrer brugeroplevelsen og gør madlavningen mere interaktiv og intuitiv.

Disse AI-drevne funktioner understøtter også individuelle diætbehov. Køleskabet kan foreslå opskrifter, der passer til specifikke ernæringsmæssige præferencer eller restriktioner, hvilket gør det til en uvurderlig hjælper for dem, der følger særlige diæter.

Ved at tage billeder af køleskabets indhold og konvertere disse til opskriftsforslag, tilbyder Samsung en mere personlig og bekvem måde at tilberede måltider på, hvilket gør køleskabet til meget mere end blot et opbevaringssted for mad. Det bliver til et centralt element i madlavningsoplevelsen.

Pris og tilgængelig er ikke kendt på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.