Forside CES * CES 2024

Hvad!? – Smart rørforstærker med gennemsigtigt LG OLED TV

-

Måske er Dukebox by LG Labs lige den ny gadget du ikke vidste at du savnede

Når CES-udstillingen slår dørene op om en uges tid, så vil der også være fascinerende og unikke gadgets udstillet. Et af dem er Dukebox by LG Labs – en alsidig medieafspiller som slet ikke ligner de andre.

Annonce:

Dette lydsystem kombinerer klassisk vakuumrørslyd med moderne gennemsigtig OLED-teknologi. Rørforstærkeren er kendt for sin evne til at levere en rig og varm lydkvalitet, der fremhæver detaljerne i hvert enkelt instrument, og skaber en illusion af live musik.

DukeBox har frontmonterede basenheder og 360-graders højttalere øverst. De synlige vakuumrør tilføjer et nostalgisk præg, mens OLED-skærmens gennemsigtighed kan justeres efter ønske.

Den repræsenterer en smart højttaler for dem, der foretrækker et stilfuldt, retroinspireret design. Selvom den har et udseende, der minder om traditionelle jukebokse, er DukeBox ikke begrænset til kun musikafspilning; den kan også vise film og endda skabe en pejseffekt, hvor rørene lyser op som flammer.

Der er endnu ikke annonceret nogen pris eller tilgængelighed for LG Dukebox smart rørforstærker med gennemsigtigt OLED TV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.