Forside * Nyheder

Creative klar med nye Pebble X-højttalere

-

Creative Technology har netop lanceret to nye tilføjelser til deres Pebble-serie af pc-højttalere: Creative Pebble X og Creative Pebble X Plus.

Creative Pebble X-serien byder på en RMS-styrke på op til 30W og en maksimal effekt på 60W, hvilket kan give en høj lydoplevelse, uanset om du lytter til musik, ser film eller spiller spil. For dem, der sætter pris på æstetikken såvel som lydkvaliteten, tilbyder højttalerne justerbar RGB-belysning med en bred vifte af farver og forhåndsindstillinger.

Annonce:

 

Serien inkluderer den standard 2.0-model samt Pebble X Plus-modellen, som inkluderer en subwoofer for endnu dybere bas. Begge modeller har et 45-graders forhøjet design for en optimal lytteposition og understøtter både kablede og trådløse tilslutninger.

 

Tilslutningsmulighederne er alsidige, med understøttelse af USB-lydafspilning, Bluetooth 5.3, og en 3.5 mm AUX-indgang, hvilket gør det nemt at forbinde til forskellige enheder. Yderligere komfort tilbydes gennem dobbelte porte til hovedtelefoner og mikrofoner, ideelt til kommunikation eller private lytteoplevelser.

 

Pris og levering

Creative Pebble X er tilgængelig til forudbestilling for 99,99 EUR (ca. 750 kr.), mens Pebble X Plus-modellen kan forudbestilles for 139,99 EUR (ca. 1.050 kr.). Begge produkter tilbydes med gratis fragt direkte fra Creatives webshop.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.