Forside Styling Layout: Uden komm.

Introduktion til LIVE BLOG

 


Når vi møder begivenheder der egner sig til at blive dækket via en LIVE BLOG, vil de blive annonceret herinde.


 


Hvad er en LIVE BLOG ?


Det er en blog som kan følges direkte. Indholdet vil typisk være tekster, der i overskrift forklarer hvad der sker i den pågældende begivenhed lige nu. Det kunne være et pressemøde, hvor der præsenteres forskellige nyheder, eller det kunne være en ny produkt lancering i en anden form.


På recordere.dk LIVE BLOG vil der være mulighed for at deltage aktivt, stille spørgsmål og indsende kommentarer, mens selve begivenheden foregår.


Der vil også være mulighed for på anden måde at inddrage dem der læser med, eksempelvis via afstemninger.


 


Hvad er den påmindelse til ?


Efter at en ny LIVE BLOG er annonceret, er der mulighed for at skrive sig på en påmindelse. Man indtaster sin email adresse, og angiver hvornår man vil påmindes (fra ét døgn før, ned til ét kvarter før). Så kommer der en email og minder om begivenheden.


Email adresserne bruges ikke til andet end de påmindelser, og recordere.dk videregiver dem ikke til trediepart.


 


Hvorfor dukkede min kommentar ikke op?


Det er ikke alle kommentarer der sendes videre ud i selve bloggen. Det primære for os er at bloggen skal dække selve begivenheden, men vi vil krydre begivenheden med læsernes kommentarer også.


Blot ikke alle kommentarer, da det kan virke forstyrrende i forhold til det primære indhold som er dækningen af begivenheden.


 


Kan man kun følge en begivenhed direkte ?


Nej, selve indholdet bliver liggende og kan ses eller genses senere. Man kan afspille hele LIVE BLOG seancen igen bagefter.


Så du behøver ikke gå glip af noget, selvom det ikke lige er muligt at se med direkte. Men muligheden for at deltage aktivt med spørgsmål, kommentarer, afstemninger mv. findes selvfølgelig kun mens det kører direkte.


 


Hvor tit har i LIVE BLOG begivenheder ?


Det er svært at sige. Vi bruger det kun når der er begivenheder, som egner sig til den type dækning.


 


Eksempel


Annonce:
Forrige artikelKamera med skærm på begge sider
Næste artikelLIVE: Boxer pressemøde (afsluttet)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.