Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Tossede fejl i FIFA 12 demoen


Fredag den 30 september er FIFA 12 klar i butikkerne. Spillet har som bekendt en gigantisk fanskare og undertegnede er da også så småt begyndt at pudse støvlerne og klargøre en anmeldelse af spillet her på recordere.


For de utålmodige er en demo af spillet klar til Pc, Xbox 360 og PlayStation 3. Demoen borger forhåbentlig ikke for det færdige produkt, da der i den grad har sneget sig et par morsomheder ind takket være den nyudviklede impactengine.


Mor jer lidt over videoerne herunder.


 

 

Annonce:
Forrige artikeliPhone 5 bliver måske forbudt i Europa
Næste artikelHTC Rhyme til tøserne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.