Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Udvidelsespakke til Civilisation V er på vej


 


Sidst på foråret er 2K Games klar med  udvidelsespakke Civilisation V: Gods & Kings


2K, der står bag Sid Meiers Civilisation V får snart en udvidelsespakke med titlen Gods & Kings. Udvidelsespakken vil indeholde nye gameplaymuligheder, ligefra udbredelse af sin religion til udsendelse af spioner i modstandernes byer, hvor de kan stjæle informationer og teknologi.


Gods & Kings vil endvidere indeholde nye måder, hvorpå man kan kæmpe på land og vand. Derudover indeholder udvidelsen 9 nye civilisationer, nye bygninger, enheder, teknologier og meget andet. 2K lover at udvidelsespakken vil give langt større muligheder for spilleren i kampen om verdensherredømmet.


Civilisation V: Gods & Kings udvikles til pc og er på gaden sidst på foråret.

Annonce