Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Gamescom 2014

 


Gamescom 2014


I år er det 6. gang at Köelnmesse åbner dørene til verdens største spilmesse. Sidste års messe slog alle rekorder med ikke mindre end 340.000+ besøgende fra hele verden, 635 udstillere, 400 verdensnyheder, 6.000 journalister og 140.000m2 udstillingsplads. Sidste års 2 helt store nyheder var selvfølgelig PlayStation 4 og Xbox One og de har jo nok trukket en del ekstra besøgende til. Spørgsmålet er så om dette års messe kan trække ligeså mange uden de 2 gigantnyheder de nye konsoller var. Jeg tror at et besøgstal omkring de 275.000 der besøgte messen i 2012 er mere realistisk (og det er da også en god mængde gæster). Nyheder skal der nok være en masse af og næsten alle de store spilfirmaer har da også allerede sikret sig plads i dette gamer-mekka.


Gamescom 2014 foregår fra d. 14.-17. august i Køln, Tyskland.


Annonce:


Store og små


Som sagt er alle de store på plads ? Sony, Microsoft, Ubisoft, EA m.fl., men det er også værd at bemærke at der i den grad også er plads til alle de små, uafhængige spiludviklere og det kan ofte være ganske spændende og underholdende at gå på oplevelse i det univers, da der i det miljø ofte tænkes mere ?ud-af-boksen? end hos de enorme, velkendte spilgiganter.


Hvad skal man se?


Det hele! Gamescom er spækket med fede oplevelser og nyheder og man snyder kun sig selv hvis man ikke prøver at få det hele med. Men hvis du gerne vil nå det hele bør du lytte til de følgende råd der er født at erfaringer fra sidste års messe:


1. Gode sko ? der skal traves ret så mange kilometer på det enorme område så vabler kan ikke udelukkes.


2. Én dag er ikke nok ? ikke bare er området og udbuddet enormt, der er er også enorme køer (især ved de største nyheder), så ens tid kan hurtigt blive brugt i en kø.


3. Sæt dig et mål ? er der noget specifikt du bare skal nå, så gør det først uden svinkeærinder for pludselig er klokken mange og du skal hjem. Tiden går ufatteligt hurtigt nå man har det sjovt.Og sjovt bliver det når de store spilfirmaer tæller ned til release på nye titler. DJ?s fyrer den af mens der kastes med merchandise ud blandt tusindevis af ellevilde fans. Man kan enkelt gange blive i tvivl om man er til en kæmpe koncert eller til lanceringen af et nyt spil fra 2K.


Og så er der ?Booth-Babes?! Rigtig mange endda og de er også rigtig pæne og i den grad villige til at få taget billeder sammen med dig ;-). Og en sjov observation er at jo kedeligere et produkt de repræsenterer jo lækrere er de?


Meget mere end bare spil


En del af Gamescom-oplevelsen er også alt det der er udenom alle spil-nyhederne. Tag evt. et besøg i merchandise-afdelingen hvor du kan få alt(!) der har relation til gamer-miljøet. Det er ikke altid billigt men til gengæld kan du finde ting du aldrig før er stødt på! Eller hvad med et besøg i Cosplay Village? Cosplay går i al sin enkelhed ud på at udklæde sig som karakterer fra eksempelvis computerspil. Og det er helt vildt så fantastiske nogle af disse Cosplay?ere er klædt ud. Og der kører selvfølgelig en konkurrence hvor de bedst udklædte kan vinde ret så fede præmier.Og der er meget, meget mere. Skate-ramper, udearealer med ?hjemmelavet? strand under motorvejsbroen, beachvolley, surfing, osv. osv. Oplevelser er der nok af og hvis man har kedet sig til Gamescon så er det godt nok ens egen skyld.?3-2-1-GO!


Vi tæller også ned og glæder os helt enormt til Gamescom 2014 og vi lover at I nok skal høre fra os når vi er dernede og falder over nogle fede nyheder! Har I spørgsmål til Gamescom 2014 og vores deltagelse heri så skyd dem endelig afsted så skal vi gøre vores bedste for at svare.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.