Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nyt gyserspil på gaden – bestem selv skæbnen

-

Until Dawn

Until Dawn er et nyt gyserspil til PlayStation 4, der hylder teenage-gyset på bedste vis. Vi er klar med de ti første minutter fra spillet.

Holder du af gyserfilm med unge mennesker, der på bestialsk vis myrdes en efter en? Until Dawn er følger præcis denne formel. En gruppe unge skal overnatte i en afsidesliggende dunkel hytte og noget ondt kaster sig over dem!

Annonce:

Spillet følger filmklicheerne som vi kender dem. Der er unge nok at tage af, hormornene kører for fuld da og så VED vi jo godt at dem der går alene fra gruppen har det med at dø.

Until Dawn serverer dog klicheerne på fornem vis og byder samtidig på en lang række vælg for dig at træffe. Du kan angiveligt redde alle, eller få alle til at dø. Dine valg har konsekvenser så tænk dig om, står der i starten. Spillet byder således på flere slutninger alt efter dine valg og de konsekvenser de måtte have.

Until Dawn minder i opbygning om spil som Heavy Rain og Beyond Two Souls, så er du til den type spil går du ikke galt i byen med Until Dawn..

 

Første kig på Until Dawn

Du kan her se de første 10 minutter fra spillet.

 

Galleri

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.