Forside Produkter Connected Home

TEST DEL 1: Tado Smart Radiator Termostat – Udpakning

-
Tado Smart Radiator Termostat

Recordere.dk tester i denne serie Tado Smart Thermostat, der i med sit startkit kommer med to termostater og en Internet Bridge.

I kittet som vi har modtaget fra den nordiske distributør EET Europarts er der to termostater, og en midlertidig Internet Bridge. Når jeg skriver midlertidig skyldes det at Tado er ved at være klar med en Apple Homekit kompatibel bridge som man får tilsendt uden beregning når den er klar.

Tado Internet Bridge (foto: recordere.dk)

I kassen er der også de nødvendige fittings som skal bruges for at montere termostaten til radiatoren. Det kigger vi alt sammen på i næste video.

Annonce:

I denne video kigger vi på hvad der er i kassen, og så installerer vi lige den Tado app der skal bruges for at man kan styre sine enheder via internettet.

 

 

Termostaterne er lavet i lækker hård plads, og det indbyggede LED display er gemt bag hvid plast, og tænder kun når man agerer med termostaten.

Tado Smart Termostat (foto: recordere.dk)

I næste del af testen installerer vi app og termostater, og hvis vi er heldige så sker det midt i næste uge.

Skriv endeligt i kommentarsporet hvis der er noget i vil vide.

Dagspris

Find pris og forhandler på Tado enheder her.

 

Denne artikel er en del af serien: Tado - Smart thermostat

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.