Forside Nyheder

Netflix fyrer igen: ’Girlboss’ er ude

-

Netflix er ikke længere bare et sted, hvor der er plads til alt muligt.

Der var på et tidspunkt, hvor det virkede som om, Netflix nærmest satte hvad som helst på programmet, og ikke var særligt bekymrede over traditionelle parametre som seertal. Det gjaldt især de serier, de selv fik lavet.

Men på det seneste er de begyndt at aflyse serier, der ikke performer særlig godt. Før i tiden fik en serie gerne et par chancer i form af to-tre sæsoner, men ikke længere. Således er serien ’Girlboss’ lige røget sig en tur og er blevet aflyst allerede efter første sæson.

Serien blev ikke bare dårligt anmeldt, men seerne blev også væk. Baz Luhrmann’s ’The Get Down’ blev også aflyst efter første sæson for nylig, selv om det var et af dyreste projekter, Netflix nogensinde havde kastet sig ud i.

Wachowski-søstrenes grænse- og banebrydende ’Sense8’-serie er også blevet aflyst, men den fik dog lov at leve i to sæsoner.

Den nye stil kan muligvis tilskrives, at Netflix nu har fået ”rigtige” Hollywood-bosser ind på topstillinger i virksomheden.

Annonce