Forside Nyheder

Samsungs Bixby-assistent forstår stadig ikke engelsk

-

Samsungs GALAXY S8-telefon har fået ros af både anmeldere og købere.

Men der er en enkelt funktion, som Samsung lovede os, der stadig ikke er dukket op. Og det er Bixby.

Annonce:

Samsungs svar på Siri, Cortana, Alexa, Google Assistant og alle de andre skulle være dybt integreret i apps og funktioner på GALAXY S8, og naturligvis også være at finde i kommende Samsung-produkter.

Men foreløbig har vi ikke hørt en lyd fra Bixby, også selvom S8 er kommet på markedet. Årsagen er såmænd, at Bixby ikke kan forstå engelsk endnu. Man kan stadig bruge Bixbys intelligens i de forskellige apps, som vist i vores anmeldelse af S8’eren. Men taleforståelsen mangler.

Samsung i Danmark har skrevet på deres hjemmeside, at danskere vil kunne bruge Bixby, hvis man taler enten ”amerikansk engelsk, amerikansk spansk, koreansk eller kinesisk”. Da Bixby for nogle uger siden blev meldt forsinket, var det fordi, den engelske sproggenkendelse stadig ikke var helt på plads.

Samsung lovede så, at Bixby ville være klar med amerikansk engelsk taleforståelse i slutningen af maj. Men nu er vi i starten af juni, og Bixby kan stadig hverken tale eller høre på engelsk, skriver The Wall Street Journal.

Samsung-repræsentanter siger til avisen, at Bixby vil have lært engelsk ved udgangen af juni i stedet, men har haft svært ved at ”forstå engelsk syntaks og grammatik”. Til gengæld kunne den tilsyneladende fint forstå koreansk, for i Samsungs hjemland blev GALAXY S8 lanceret med en fuldt fungerende Bixby.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.