Forside Produkter Mobil

TEST: Plantronics Voyager 8200 UC hovedtelefon

-
Plantronics Voyager 8200 UC (foto: recordere.dk)

Plantronics er klar med et nyt sæt trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Hovedtelefonerne hedder Voyager 8200 UC, og vi har testet dem.

De nye trådløse hovedtelefoner fra Plantronics kommer i en diskret papkasse, men når man pakker dem ud, forstår man at Plantronics med Voyager 8200 UC gerne vil lege med i den høje mellemprisklasse mellem 2.000 og 2.500 kr.

 

Annonce:
Du får masser med når du køber Plantronics Voyager 8200 UC (foto: recordere.dk)

Udpakning og daglig brug

Modellen vi testede var den sorte model, med orange inderskind, og sammen med hovedtelefonerne medfølger der minijack kabel, MicroUSB kabel og Plantronics egen BT600 USB Bluetooth adapter, der giver bedre lyd, hvis du har en computer med en ældre Bluetooth standard. Det hele kan pakkes ned i den medfølgende mulepose, der har en særlig lomme til de ekstra kabler og adapter.

Selve hovedtelefonen føles let om ørene, især fordi den ikke som mange andre i prisklassen er lavet i aluminium og læder, men i plast og kunststof. Det er gjort på en elegant måde, men gør at betjeningsfladen hvor man kan skifte nummer og skrue op og ned ikke virker så robust.

 

Den medfølgende HiFi BT600 adapter (foto: recordere.dk)

På venstre ørekop har man betjening for spil/pause, frem og tilbage, samt en lydstyrke cirkel hvor man styrer volumen op og ned. På siden har man så ANC (støjreduktion) knappen, hvor man kan vælge mellem høj, mellem og fra. Den høje er god ved flyrejser, da den fjerner mere lavfrekvent støj, som f.eks. flymotorer, mens den lave fjerner det meste støj, når du sidder på et kontor.

På højre ørekop har man tænd/sluk og start Bluetooth knap, ligesom man har en batteriindikator, der lyser kort, når man tænder hovedtelefonen. Der er også en “OpenMic” knap, der gør at at man kan tænde/slukke for mikrofonen og på den måde lukke mere lyd ind, hvis man vil høre hvad der sker rundt omkring en.

 

Når man tænder hovedtelefonen, er der en høflig stemme, der fortæller hvad enheder man har slået hovedtelefonen til, og når telefonen ringer, vil den også fortælle hvem det er, hvis man har personen i sin kontaktliste.

Batteritiden er oplyst til op til 24 timer, og i den periode vi testede dem, fik vi let op til 20-22 timer på en opladning, og opladning fra 0-100% klarede den på et par timer.

 

Plantronics Hub app

Plantronics har lavet en app til iOS og Android der kan bruges til at styre hovedtelefonerne, og også hjælpe med at finde din hovedtelefoner, hvis du har glemt hvor du har lagt dem. Dog skal hovedtelefonerne være tændte og forbundne til telefonen for at det virker.

Du kan også opdatere hovedtelefonernes firmware igennem Plantronics Hub. Det virker fint, og intuitivt.

Men ser man bort fra det, så er Plantronics Voyager 8200 UC rigtigt let at betjene og bruge i det daglige.

Hvordan lyder de ?

Plantronics 8200 UC har en rigtig god og fyldig lyd. Bassen er lidt til den tunge side, men det er en af de ting jeg godt kan lide, især fordi jeg mest hører elektronisk musik.

Jeg kan bedst lide hovedtelefonens lyd når støjreduktion er slået til. Når man slår ANC fra virker musikken mere flad end fyldig. Også selvom man sidder i et helt stille rum uden støj.

Jeg savner dog en EQ funktion i app’en, så man kunne justere lyden til egen reference.

Den indbyggede mikrofon som virker ved telefonopkald og videomøder giver en rigtig god lyd, og jeg testede dem også med den medfølgende BT600 adapter på min Mac, og brugte dem til adskillige videomøder med Teams og Skype.

 

Indersiden af ørekop’erne på Plantronics Voyager 8200 UC (foto: recordere.dk)

Konklusion

Hvis du har brug for en god all-round trådløs hovedtelefon med god støjreduktion, så går du ikke galt i byen med Plantronics Voyager 8200 UC.

Designet er moderne, lyden er god og har man ikke noget imod plastik, så er det et godt køb. Og med en pris på ca. 2.400 kr. er det klart en af de hovedtelefoner man bør have med i sine overvejelser, hvis man vil have trådløs lyd med støjreduktion.

Plantronics Voyager 8200 UC

8.9

Ydelse (lyd)

9.0/10

Brugervenlighed

9.0/10

Design

7.5/10

Trådløse features

10.0/10

Pris

9.0/10

Plus

  • Rigtig god lyd
  • Let at bære og bruge
  • Lang batteritid

Minus

  • Plastik look, hvis man ikke er til det
Annonce:
Forrige artikelTibo Kameleon: HiFi multirum med Alexa
Næste artikelSæson 2 af ’Mindhunter’ bekræftet af Netflix
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.