Forside CES CES 2018

JBL Klar med assistent med video

-

HARMAN præsenterer i dag JBL Link View. Den intelligente højttaler er udstyret med et display og indbygget stemmestyring via Google Assistant. LINK View er en tilføjelse til den nyligt lancerede JBL LINK-serie.

HARMAN giver i samarbejde med Google forbrugerne den første intelligente højttaler, der inkorporerer Google Assistant med et visuelt display. JBL LINK View tager oplevelsen til det næste niveau ved at integrere en 8” højtopløselig HD-touchskærm og et frontvendt kamera med 5-megapixel. LINK View leverer en fantastisk lydkvalitet, og er samtidig ideel til enhver, der forbruger store mængder digitalt indhold på daglig basis. Brugere kan se billeder, afspille lyd og video, stille spørgsmål, følge opskrifter og foretage videoopkald med familie og venner, alt sammen via stemmestyringen.

”Da vi lancerede LINK-serien sidste år repræsenterede den en vigtig milepæl for os, da det var den første stemmestyrede højtaler, der anvender Google Assistant og samtidig leverer Grammy-vindende JBL-lyd,” siger säger Lou Schreurs, VP, Connected Home & Luxury Audio BU, General Management. ”Forskning viser, at stemmestyrede højttalere er kommet for at blive. 60 procent af brugerne opfatter dem som en nødvendighed. Ved at fortsætte med at forbedre brugernes oplevelse ved at tilføje et HD-display med touchskærm og et frontvendt kamera, vil forbrugere kunne opdage endnu flere måder at gøre disse højttalere til en vigtig del af deres liv, rutiner og fornøjelser.”

Annonce:

 

Den højtopløselige touchskærm og kameraet er indrammet af to stereohøjttalere med to fremadvendte højttalere og en bagudvendt passiv basradiator, der leverer JBLs signaturlyd med en rig, dyb bas. Højttaleren er lavet i premium materialer, som let kan rengøres og har et design, som kræver minimum plads. JBL LINK View kan derfor nemt integreres i alle rum i hjemmet. Brugere kan eksempelvis sætte højttaleren op i køkkenet, og med hjælp fra Google Assistant følge opskrifter, foretage videoopkald med venner, kigge feriebillederne igennem, streame YouTube-videoer eller forbinde enheden med andre LINK-højttalere for at opnå en multi-room lytteoplevelse.

“Med smart displays bringer vi Google Assistant til en ny type enhed, der leverer en fuldt interaktiv og visuel oplevelse. Smart displays kan gøre alt, hvad Google Assistant-højttalere kan med de ekstra fordele ved en smuk berøringsskærm. Smart displays gør det nemt at se YouTube-videoer, nyde personlige fotos, tjekke opskrifter, styre smart home-enheder og meget mere,” siger Chris Turkstra, Director, Google Assistant. “Vi er glade for at lancere LINK View på markedet sammen med JBL og er forpligtet til at levere en nyttig, visuel Google Assistant-oplevelse.”

JBL LINK View vil være tilgængelig fra begyndelsen af sommeren 2018 hos udvalgte forhandlere i USA, og tilgængeligheden i andre regioner følger på et senere tidspunkt.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
KILDEPressemeddelse, JBL / HARMAN
Forrige artikelHDMI Forum: Forvent ingen enheder med HDMI 2.1 i 2018
Næste artikelBFE Tal: OLED salg steget 185 procent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.