Forside Nyheder

LG G7 bliver lysstærk og højlydt

-

Det ser ud som om, det nye LG-flagskib alligevel kommer til at adskille sig fra mængden på et par måder.

Det var ellers forventet, at G7 ville blive lidt som alle konkurrenterne, især fordi LG tilsyneladende får et kamerahak ligesom så mange andre telefoner, inspireret af iPhone X. Og fordi, LG i første omgang havde aflyst telefonen, netop fordi den ikke var spændende nok.

Men den der skærm udmærker sig på en anden måde. Mester-lækkeren Evan Blass har fundet ud af at opløsningen på skærmen bliver 3,120 x 1,440 pixels med et skærmforhold på 19.5:9. Men hvad der måske er mere interessant, er at skærmen kan skrues helt op til en lysstyrke på 1000 nits. Normalt ligger smartphones et sted mellem 400 og 700 nits.

Annonce:

Det er dog ikke kun skærmen, der har fået et skud for boven. I følge LG får telefonen også en højttaler, der lyder op til 6 db højere end andre telefoner, og har – igen, ifølge LG – dobbelt så meget bas som konkurrenterne.

Nu tænker den typiske Recordere-læser nok, at det rent fysisk er umuligt at få tilstrækkelig meget bas ud af en smartphone, simpelthen på grund af dens størrelse og de små højttalere. Men LG har efter sigende lavet en slags ræsonanskammer på telefonen, der får den til at lyde af mere i sig selv, og hvis man lægger den på en hård overflade, f.eks. et bord, vil ræsonansen forplante sig og lyde af endnu mere. De kalder konceptet for ’Boombox Speaker’.

LG har ikke afsløret ret meget mere end det, men vi finder formentlig ud af alle detaljerne, når LG G7 annonceres 2. maj.

Annonce:
Forrige artikelRAM-kartel kan have fordyret elektronikken
Næste artikelHuawei kan være på vej med Android-alternativ
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.