Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Anthem blander skyde-, rolle- og online-spil

-

EA og BioWare har nu lanceret spillet Anthem. Det er BioWares første nye spilserie i ti år

Træk i Javelin-dragten og drag afsted med op til tre venner, for at bekæmpe farerne i en original og foranderlig verden.

Annonce:

Det nye flagskibsspil, Anthem, er en unik blanding af skyde-, rolle- og onlinespil. Et spil der udvikler sig hele tiden og oplevelsen vil derfor ændre sig og vokse som spillet tager fart.

Man vil løbende blive introduceret for nye historier, udfordringer og begivenheder, der vil udfordre dig strategisk for hver ny ekspedition, du og dit team af Freelancers drager afsted mod.

Anthems gameplay er ifølge udviklerne spækket med ‘action packed’ fortællinger og mindeværdige figurer.

Menneskeheden må rejse sig for at overvinde farerne i fællesskab på et eventyr, der belønner både teamwork og individuelle færdigheder.

Som Freelancer træder du ind i en verden, hvor du og dit hold skal overvinde ondskaben og opnå en fælles triumf over dødbringende fjender. Mens du og din Javelin vokser i styrke for hver mission.

Den højteknologiske dragt tilpasses som du stiger i rang, besejrer mægtige fjender, samler bytte og gennemfører milepæle.

 

Videoer

Live-action trailer af Hollywood produceren Neill Blomkamp:

Launch-trailer:

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Udkommer på PlayStation 4, Xbox One og PC

Er klar til salg nu.

 

Annonce:
Forrige artikelFørstehåndsindtryk: Hands-on med Samsungs Galaxy Buds
Næste artikelBillede af Huaweis 5G foldbare smartphone lækker forud for MWC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.