Forside Nyheder

Puma også på vej med selvsnørrende sko

-

Nike får konkurrence fra Puma på smart-sko med app-kontrol og automatisk snørring.

For 3 uger siden kunne Nike annoncere at nu kommer der nye sko med “Tilbage til fremtiden” tech, selvsnørrende sko med app-kontrol og tilpasning af skostørrelse.

Annonce:

Se også: Nike Adapt BB: Selvsnørrende smart-sko

Nu vil Puma også være med på de selvsnørrende sko. Puma Fit Intelligence, eller blot Puma Fi, kan i lighed med Nike Adapt BB både snørre selv og tilpasse skostørrelse, styres af app og hjælpe med at holde styr på træningen.

Hver Puma Fi har en mikromotor, som sammen med tynde snørrebånd sørger for at tilpasse skoen og snørre dem for dig. Kan styres/tilpasses via berøringsfølsom kontrol på oversiden eller via app.

Der medfølger en plade til trådløs opladning. Når dagen er omme for aktiviteter med skoende stilles de blot på pladen, så er de klar til næste dags brug.

Prisen bliver lidt under konkurrenten fra Nike, til gengæld ventes de først klar til markedet en gang til næste år. I den mellemliggende tid vil der åbne et betaprogram, med tilmelding via Pumatrac-app. I skrivende stund vides dog ikke om det bliver tilgængelig i Danmark.

 

PR-video

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Puma Fi smart-sko ventes at koste omkring 2.800 kr.

Lanceres i 2020.

 

Annonce:
Forrige artikelDen næste filmversion af ’Dune’ får store navne på plakaten
Næste artikelDen ultimative “test”: Tech-journalist reddet af Apple Watch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.