Forside * Nyheder

Danske Jabra uberørt af moderselskabets corona-lukning af fabrik

-

GNs lukning af kinesisk fabrik berører ikke datterselskabet med Jabra.

Danmarks store producent af hovedtelefoner, Jabra, er endnu ikke berørt af den seneste udvikling i Kina omkring coronavirus.

Annonce:

Dette selvom moderselskabet GN i dag har udsendt en meddelelse, om at deres kinesiske fabrik i Xiamen, Kina, midlertidigt er lukket ned efter at en vagt på fabrikken har fået konstanteret coronavirus.

“GN erfarede, at en kontraktsikkerhedsvagt, der arbejdede på vores Xiamen-fabrik, blev bekræftet inficeret af Coronavirus (2019-nCoV). GN tager alle nødvendige skridt for at minimere yderligere spredning af virussen, og har som en konsekvens suspenderet arbejdet på stedet”.

Det er GN Hearings, produktionen af høreapparater, der er ramt. Derimod er GN Audio, datterselskabet med Jabra, uberørt.

“Denne udmelding fra GN handler udelukkende om GN Hearings produktion og ikke Jabra”, fortæller Claus Fonnesbech, chef for PR & frie medier hos Jabra, til recordere.dk.

 

Se også

VIDEO: Jabra klar med super batteritid på trådløse hovedtelefoner

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.