Forside * Featured

Dplay giver igen rabat på sportspakke

-

Dplay sænker endnu engang midlertidigt prisen på deres sports-streaming.

Discovery Networks streamingtjeneste, Dplay, har en særlig sportspakke til 179 kr/måned. Men den pris er udfordret, for den pakke bliver ved med at blive solgt med rabat, så den høje pris for tiden mere er ‘unormalprisen’.

Annonce:

Først var det en kampagne ved indgangen til det nye år, der lokkede kunder til, med at man kunne få sportspakken til kr. 99,95/måned i de første 6 måneder. Dermed kunne de YouSee-kunder der mistede Discovery-kanalerne finde erstatning på streaming, og kommer igang med en god rabat.

Prisen for sportspakken nåede knap nok tilbage til normal, før coronavirus kom og udsatte den ene sportsbegivenhed efter den anden. Dplay sender bl.a. fodboldkampe fra 3F Superliga, Europa League, Nations League (fodboldlandsholdet), ligesom de har rettighederne til OL Tokyo 2020 til sommer.

Men lige nu spilles der ikke kampe i de ligaer, og selv OL er i fare for at blive udsat, og det betyder at Discovery endnu engang har sat prisen ned på Dplay Sport.

Så Dplay Sport koster igen 99,95 kr/måned. Blot 95 øre mere end det mindre ‘Dplay Underholdning’-abonnement.

Discovery understreger dog på hjemmesiden, at det fortsat er en midlertidig pris. Normalprisen er kr. 179/måned. Der er dog ikke sat nogen dato på, hvornår sportspakken vender tilbage til den “normale” pris.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.