Forside Produkter Multirum

Sonos lukker flagskibsbutik og fyrer 12% af de ansatte

-
Sonos Store. Foto: Sonos

Sonos skærer ned for at komme gennem corona-epidemien.

Sonos er ramt af corona-pandemien, og har informeret myndighederne i hjemlandet USA om nedskæringer. Det skriver The Verge på baggrund af Sonos orientering til ‘The Securities and Exchange Commission‘.

Det er planen at skære 12% af medarbejderstaben verden over. Det skal lette selskabets omkostninger og sikre likviditet i lyset af corona-epidemien.

Annonce:

Nedskæringerne omfatter lukning af flagskibsbutikken Sonos Store, der i 2016 åbnede i Soho-kvarteret på Manhattan i New York, ligesom 6 satellitkontorer står overfor lukning.

Sonos ledelse, med CEO Patrick Spence i spidsen, har samtidig valgt at gå 20% ned i løn. Direktøren taget et løncut året ud, mens andre i topledelsen har valgt en 3 måneders lønnedgang.

“Da pandemien ramte, tog vi straks skridt til at gennemgå vores investeringer for året og foretog ændringer for at reducere driftsudgifter og bevare likviditet”, fortæller Sonos CEO Patrick Spence i et skriftligt svar til The Verge, og fortsætter:

“De pandemiske og de deraf følgende økonomiske virkninger har medført, at vi er nødt til at træffe nogle hårde valg, herunder reduktioner i vores arbejdsstyrke og lukning af nogle af vores mindre kontorer og vores butik i New York City. Disse ændringer er nødvendige for at vi kan komme ud af denne periode, der er klar til at udnytte de muligheder, vi ser i fremtiden”.

Sonos havde inden nedskæringerne 1.450 fuldtidsansatte.

Seneste Sonos-lanceringer er opdaterede udgaver af Five og Sub, samt en ny soundbar kaldet Arc. Se også: Test af Sonos Arc

 

Annonce:
Forrige artikelNår Elgiganten flytter ud rykker Power ind
Næste artikelAmazon som tv-distributør? – Klargør flow-tv på Prime Video
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.