Forside Produkter Mobil

3 lancerer abonnement med den store TV 2 Play

-

Nu kan 3-brugere også vælge et abonnement med streaming underholdning og sport.

Fra i dag kan man hos teleselskabet 3 få et mobilabonnement, som indeholder underholdning og sport på streaming.

Annonce:

Det nye abonnement har fået navnet ‘Fri Tale & Underholdning’ og det giver adgang til 3LikeHome og 3Deling, samtidig med TV 2 PLAY Favorit + Sport (uden reklamer).

Med TV 2 PLAY Favorit + Sport kan man gå på opdagelse i TV 2’s indhold med serier, reality og underholdning, være på forkant med snigpremierer eller se alle TV 2’s syv livekanaler inkl. TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

“Danskernes dataforbrug steg voldsomt under coronakrisen i foråret, bl.a. på grund af et øget pres på streamingtjenesterne. Nu står vi foran et efterår og en vinter, hvor vi højst sandsynligt kommer til at være endnu mere hjemme, end vi plejer. Derfor synes vi, at timingen er helt rigtig for et nyt mobilabonnement, som giver adgang til både sport og underholdning til en rigtig god pris”, fortæller iger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked, og han fortsætter:

“Særligt sport er et sjældent syn i mobilpakkerne, så det glæder vi os til at kunne tilbyde i en samlet pakke, der gør det nemt og ligetil at få det bedste fra to verdener: Et abonnement hos 3, som inkluderer underholdning og sport fra TV 2 PLAY”.

Med det nye mobilabonnement kan man bl.a. følge med i spansk og italiensk fodbold, cykling, tennis, håndbold, NBA, X-Games, VM-svømning og -ishockey mm.

 

Priser

Fri Tale & Underholdning fås med 10, 25, 50 eller 100 GB data fra 240 kr./md.
10 GB data koster 240 kr./md, 15 GB data 260 kr./md., 50 GB data 310 kr./md. og 100 GB data 340 kr./md. de første 12 måneder, derefter stiger den månedlige pris med 69 kr./md. uanset abonnement.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.