Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Første originale Bond-spil laves i Danmark

-
James Bond-hallen i Pinewood Studios, England. Foto: recordere.dk

Spillet, der får sin egen historie om Agent 007, laves af firmaet bag Hitman

Der er gået 20 år siden det første danskudviklede spil om Hitman kom på markedet. Titlen var Hitman: Codename 47. Siden er der kommet flere spil i den serie fra firmaet bag: Danske IO Interactive.

Nu er agent 47 for en stund skiftet ud med den nok mest kendte agent af dem alle: Agent 007, James Bond.

Annonce:

IO Interactive har indledt et samarbejde med filmselskaberne MGM og EON, om at lave det første helt originale James Bond-spil. Dvs. et spil der ikke bygger på en tidligere film, men har sin egen handling og egne skurke.

Produktionen er startet, til det der bliver det største og mest omfattende spil i IO Interactives historie.

“At lave et originalt Bond-spil er en monumental opgave, og jeg tror virkelig, at IO Interactive, i tæt samarbejde med vores kreative partnere i EON og MGM, kan levere noget særligt specielt til vores gamere og community. Vores passionerede team er begejstret for at frigøre deres kreativitet i det ikoniske James Bond-univers og skabe det mest ambitiøse spil i vores studios historie”, fortæller Hakan Abrak, CEO of IO Interactive, i en udmelding.

 

 

Udvikling og produktion sker hos IO Interactive og København og Malmø, hvor det går under arbejdstitlen ‘Project 007’. Derudover vil de benytte det de kalder ‘elite talent’ fra hele verden.

Der er kun få hints til handlingen på nuværende tidspunkt, men folkene bag skriver at det “har en helt original Bond-historie og vil se spillere optjene deres 00-status i den allerførste James Bond-oprindelseshistorie”.

Det lyder som om at spillet tager sit udgangspunkt i tiden før James Bond opnåede 00-status, som er den særlige gruppe af elite-agenter i den britiske MI6 efterretningstjeneste. Dem med “License to kill” – tilladelse til at dræbe om nødvendigt.

Der er ingen udmeldinger om hvornår spillet ventes færdigt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.