Forside Produkter HiFi & Surround

Sony klar med LinkBuds S in-ears til en rimelig pris

-

Sony er klar med et nyt sæt in-ear hovedtelefoner de kalder LinkBuds S. Og de kommer til at koste 1.500,- DKK.

Sony har i dag lanceret den nyeste tilføjelse til LinkBuds-serien – LinkBuds S. LinkBuds S giver en helt ny lydoplevelse gennem Sonys Sensing-teknologi og partnersamarbejder. Dertil er de lette og behagelige at have på og intuitive at betjene, så du aldrig behøver at tage hovedtelefonerne af for at bevare kontakten med omverden.

Annonce:

Sony har designet disse små og lette true wireless-hovedtelefoner, så vægten nu er på blot 4,8 gram.

Krystalklare opkald

At foretage opkald på en fyldt gade eller i blæsevejr har aldrig været nemmere end med LinkBuds S. De kommer nemlig med Sonys Precise Voice Pickup-teknologi, der præcist styrer mikrofonerne på begge ørepropper ved brug af mesh-struktur omkring mikrofonerne.

 

Fordybende lyd, autentisk musik

Med LinkBuds S får du både fordybende lyd og autentisk gengivelse, så du kan nyde al din yndlingsunderholdning. Til trods for deres størrelse, skal du ikke undervurdere LinkBuds S. For takket være en ny 55mm driverenhed sætter de små hovedtelefoner et slagkraftigt præg med en kraftfuld bas og forbløffende klar vokal, der bringer det bedste frem i lyden fra din underholdning. Samtidig forbedrer Sonys Integrated Processor V1 både støjreduktionen og lydkvaliteten samt reducerer forvrængning, hvilket resulterer i underholdning helt uden forstyrrelser – dermed er de helt perfekte, når du pendler. Takket være Sonys lydkodningsteknologi, LDAC, giver hovedtelefonerne dig også mulighed for at opleve trådløs lyd i høj opløsning. Al din musik bliver gendannet i høj opløsning via DSEE Extreme, der opskalerer digitale musikfiler i realtid, så du kan værdsætte alle de fine detaljer, som kunsterne har tilført dine favoritnumre.

 

Nemt at tilslutte til Bluetooth via Fast & Swift Pair

LinkBuds S understøtter Googles nye Fast Pair-funktion, der gør det nemt og hurtigt at forbinde hovedtelefonerne med din Android-enhed. Med Swift Pair kan du desuden også hurtigt parre dine hovedtelefoner med dine Windows 11 eller Windows 10-enheder. LinkBuds S er klar til LE Audio, der er næste generation af Bluetooth-lyd. LE Audio muliggør ultralav latenstid, hvilket er ideelt til eksempelvis spil.

Pris og tilgængelighed

LinkBuds S bliver tilgængelig i slutningen af maj 2022 i farverne hvid, sort og ecru til en vejledende udsalgspris på 1500 kr.

Annonce:
Forrige artikelAllente lancerer tv-boksen Allente 1
Næste artikelAcer går all-in på 3D uden briller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.