Forside * Nyheder

Samsung klar med to nye G9 Ultra Wide skærme – Den ene med OLED

-

Samsung klar med to nye skærme i Odyssey G9 familien. Den ene er på 57″ og den anden på 49″ har OLED display.

På CES 2023 i Las Vegas er Samsung klar med flere spændende skærmnyheder. Den mest spændende er nok Odyssey OLED G9, der er en 49″ OLED Ultra-Wide gaming-skærm.

Annonce:

Læs også: CES2023: Samsung klar med 5K 27″ computer skærm

Odyssey OLED G9 (modelnummer: G95SC) har en dobbelt quad-HD 49″ 1800R buet skærm på 49″ med et 32:9-forhold. Dens OLED-belysning med kvantepunktteknologi styres pixel for pixel, hvilket giver et imponerende farvekontrastforhold.

OLED-skærmen oplyser hver pixel separat og er ikke afhængig af en baggrundsbelysning, hvilket giver et dynamisk kontrastforhold på 1 000 000:1 og samtidig giver ægte RGB og ægte sort uden farvefiltre.

For at sikre et flydende gameplay har Odyssey OLED G9 en responstid på 0,1 ms og en opdateringsfrekvens på 240 Hz for at eliminere forsinkelser og overspringshandlinger.

Odyssey OLED G9 kommer også med Smart Hub, så du kan bruge apps fra partnere som Prime Video, Netflix og YouTube, som giver brugerne mulighed for at nyde forskellige over-the-top-indhold ved hjælp af en internetforbindelse uden brug af en pc.

 

Odyssey Neo G9 på hele 57″

Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Monitor (modelnavn: G95NC) giver gamere mulighed for at se nye niveauer af detaljer med et uovertruffent synsfelt. Gaming-skærmen leverer for første gang en opløsning på 7.680×2.160 og et 32:9-billedformat i én skærm.

Dens 1000R-bøjede 57″ skærm bruger quantum mini LED-teknologi med VESA Display HDR 1000-specifikation. Den matte skærm reducerer lysreflektion på skærmen, hvilket minimerer distraktioner under de mest intense spilsessioner.

Den kan også prale af at være en af verdens første skærme med DisplayPort 2.1-understøttelse, som overfører data ca. dobbelt så hurtigt som den tidligere anvendte DisplayPort 1.4. Desuden giver den nye DP2.1 mulighed for tabsfri Display Stream Compression (DSC).

Odyssey Neo G9 understøtter også en opdateringshastighed på 240 Hz, så gamere ikke går glip af noget under hurtige spil.

Pris og levering

Pris og levering er stadig ukendt på begge skærme.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.