Forside CES CES 2023

Panasonics nye topmodel OLED TV hedder MZ2000

-
Panasonic MZ2000 i 65″

Panasonic præsenterer flagskibet MZ2000 OLED-tv, der leverer en ny æra af OLED lysstyrke og udtryk

Panasonics nye flagskib OLED TV for 2023 indleder en ny æra, med et topmoderne panel med Micro Lens Array og et skræddersyet konfiguration til styring af varme i flere lag.

Med Panasonics egen HCX Pro AI-processor og Hollywood-tuning sikrer en nøjagtig HDR-billedkvalitet. Der understøttes flere HDR-formater, herunder Dolby Vision IQ 2 , HDR10+ Adaptive og HLG Photo.

Annonce:

TV’et understøtter også dekodning af Dolby Atmos, og lyden er tunet af Technics.

Panasonic MZ2000 i 65″

En forbedret Filmmaker Mode betyder, at man kan nyde indholdet som den kunstneren havde tænkt sig – uanset hvilket miljø man ser med fra.

Nye spilfunktioner omfatter NVIDIA G-Sync-kompatibilitet, True Game Mode, kildeorienteret tone mapping og Game Sound Modes.

Panasonics proprietære 360° Soundscape er nu yderligere forbedret med en opgraderet Bass Booster-algoritme for dybere lave frekvenser. Der er mulighed for at gøre lyden retningsbestemt, så den projekteres til et bestemt sted i rummet. Det kan bruges til ikke at forstyrre sovende i naborummene.

MZ2000 er udstyret med den nyeste iteration af Panasonics meget Smart TV OS. My Home Screen 8.0 understøtter alle større videostreaming-tjenester og kommer med forbedringer af Bass Booster-funktionen, tilgængelighedsfunktioner og myScenery-funktionen.

Panasonic MZ2000 vil komme i størrelserne 55, 65 og 77 tommer.

 

Panasonic MZ2000 i 77″

Pris og tilgængelighed

Der er endnu ikke kommet pris og tilgængelighed for Panasonic MZ2000

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.