Forside Indhold og distribution Musik

Nu er Apples 3D-musik kommet til Sonos

-
Foto: Shutterstock.com

Apple Music Spatial Audio fungerer nu med visse Sonos-højttalere

For næsten to år siden præsenterede Apple Spatial Audio-sange med Dolby Atmos i Apple Music, hvilket gør lyden mere indlevende og tredimensionel.

Tidligere var funktionen kun tilgængelig på Apple-enheder og Android gennem Apple Music-appen, men nu er Apple Music Spatial Audio kompatibel med udvalgte Sonos-højttalere.

Annonce:

 

Lyt til Spatial Audio-sange i Apple Music med Sonos

Sonos annoncerede tidligere denne måned, at de samarbejdede med Apple for at integrere Spatial Audio i deres højttalere. Med frigivelsen af den nye Sonos Era 300 i denne uge har virksomheden endelig gjort denne funktion tilgængelig.

“Apple Music understøtter nu afspilning af Dolby Atmos-musik gennem Sonos-enheder, der kan håndtere spatial audio”, udtaler firmaet på deres hjemmeside. Følgende Sonos-højttalere er i øjeblikket kompatible med Apple Music Spatial Audio:

  • Arc
  • Beam (2. gen)
  • Era 300

Husk at installere den seneste version af Sonos-appen på din enhed. Når en Spatial Audio-sang spilles, vil Sonos-appen vise et Dolby Atmos-emblem på “Afspiller nu”-skærmen – ligesom i Apple Music-appen.

Se også: TEST: Sonos Era 300 – Trådløst øreguf for Atmos-elskere

 

Annonce:
Forrige artikelTopindtjenende sange: Året for de ‘store herrer’
Næste artikelKunstig intelligens har bragt Sidney Lee tilbage “i live”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.