Forside Produkter Auto

Europas største elbilmesse åbner dørene i København kommende weekend

-

På fredag transformerer Bella Center til et sandt mekka for elbilentusiaster, når Europas største dedikerede messe for elbiler, eCarExpo, gør sin entré. Ikke mindre end 75 elbiler fra 24 forskellige bilmærker vil være på udstilling, klar til at betages af publikums nysgerrige blikke og kritiske vurderinger.

En af de mest tiltalende aspekter af eCarExpo er uden tvivl eDriveExpo. Her får besøgende muligheden for at prøvekøre 70 eldrevne biler, spredt over 38 forskellige modeller, opladet og linet op foran Bella Center. Fra den opgraderede Tesla Model 3 til den spritnye BYD Seal, vil deltagerne have en unik chance for at opleve et bredt udvalg af elbiler i aktion.

 

Annonce:

Danmarkspremierer og Ikonske Modeller

Det er ikke kun antallet af biler, der gør dette års messe exceptionel. Den nye BYD Seal og Zeekr 001 vil have danmarkspremiere, hvilket giver besøgende en eksklusiv førstehåndsoplevelse af disse spændende nye tilføjelser til elbilmarkedet. Ligeledes vil publikum have muligheden for at prøvekøre Fisker Ocean og MG4 Xpower, to modeller, der utvivlsomt vil tiltrække meget opmærksomhed.

Interessen vil også være centreret omkring XPENG G9, Hyundai Kona Electric og BYD Dolphin – tre af de elbiler, der er i finalefeltet til at blive Årets Bil 2024. Denne unikke mulighed for at prøvekøre og sammenligne disse prestigefyldte modeller vil utvivlsomt være et trækplaster for mange elbilentusiaster.

Med muligheden for at prøvekøre så mange modeller på én og samme dag, tilbyder eCarExpo en unik platform for interesserede købere. Ifølge Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark, fremhæver dette aspekt essensen af eDriveExpo – et koncept, der gør det nemmere for publikum at vurdere og sammenligne forskellige elbiler, uden besværet med at besøge adskillige bilforhandlere.

Foto: Tesla

Med et omfattende program, der inkluderer en stor udstilling af elbiler og opladningsløsninger, er eCarExpo mere end blot en biludstilling; det er en fejring af den elektrificerede fremtid. Så sæt kryds i kalenderen og gør klar til en dag fyldt med innovativ teknologi, spændende design og, ikke mindst, muligheden for at opleve morgendagens transportløsninger i dag.

Kom og oplev fremtiden for bæredygtig mobilitet fra den 27.-29. oktober i Bella Center, København. Elbilmessen eCarExpo byder på en verden af oplevelser, der går langt ud over de traditionelle rammer for biludstillinger, og som garanterer en elektrificerende oplevelse for alle.

Her er alle de bilmodeller, du kan prøvekøre på eCarExpo i København den 27.-30. oktober:

 • Aiways U5
 • Aiways U6
 • Audi Q4 e-tron
 • Audi Q4 e-tron Sportback
 • Audi Q8 e-tron
 • BYD Atto 3
 • BYD Dolphin
 • BYD Seal
 • Cupra Born
 • Fisker Ocean
 • Ford Mustang Mach-E
 • Ford Kuga
 • Hyundai Ioniq 5
 • Hyundai Ioniq 6
 • Hyundai Kona Electric
 • Kia Niro EV
 • Kia EV6 GT-line
 • Mazda MX-30
 • Mercedes EQA
 • Mercedes EQB
 • Mercedes EQE SUV
 • MG Marvel R
 • MG4
 • Nissan Ariya
 • Polestar 2
 • Renault Megane E-Tech
 • Skoda Enyaq Coupé
 • Skoda Enyaq
 • Tesla Model 3
 • Tesla Model Y
 • Toyota bZ4X
 • Volkswagen ID.3
 • Volkswagen ID.4
 • Volkswagen ID.5
 • Volkswagen ID.Buzz
 • Xpeng P7
 • Xpeng G9
 • Zeekr 001
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.