Forside * Nyheder

OnePlus introducerer R familien i Danmark – Første bliver OnePlus 12R

-

OnePlus har officielt annonceret lanceringen af deres nyeste smartphone, OnePlus 12R, som er en del af den ventede OnePlus 12-serie.

Det er første gang at OnePlus lancerer en R-serie på det europæiske marked. Med fokus på at levere en god mobil gaming-oplevelse, skiller OnePlus 12R sig ud med to spændende farver: Cool Blue og Iron Gray. Den globale lancering af både OnePlus 12 og OnePlus 12R vil finde sted ved “Smooth Beyond Belief” eventet den 23. januar 2024.

Annonce:

FCool Blue har en blank finish, der giver et let og friskt udseende, mens Iron Gray har en mat finish. Begge versioner er omgivet af en mat metalramme. Desuden er OnePlus’ kendte Alert Slider flyttet til venstre side af telefonen for at gøre plads til et nyt avanceret antennesystem. Dette system forbedrer ydeevnen betydeligt fortæller OnePlus i en pressemeddelelse til recordere.dk

 

OnePlus 12

OnePlus R-serien, som tidligere kun var tilgængelig i Indien og Kina, introduceres nu i Europa og Nordamerika med OnePlus 12R.

Prisen på OnePlus 12R er endnu ikke kendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.