Forside * Nyheder

Samsung nye billedramme-højttalere til både mono, stereo og surround

-

The Frame TV er blevet så populær, at Samsung nu lancerer en højtalerversion

De nye højttalere fra Samsung ligner ikke højttalere. I bund og grund er det vel Samsungs version af Symfonisk billedrammehøjttaleren fra Sonos og Ikea. Hvis du ønsker en højttaler, der slet ikke ligner teknologi, kan dette være lige noget for dig.

Annonce:

 

Samsungs The Frame TV har nydt pæn succes de seneste år, fordi den smelter ind i hjemmet på en måde, der er meget mere æstetisk tiltalende end de kedelige sorte rektangler, man får fra konventionelle tv’er.

Her i 2024 udvider Samsung The Frame-brandet med den nye Music Frame. Denne version er faktisk slet ikke et tv; det er en musikhøjttaler. Eller rettere en højttaler der kan indgå sammen med andre Samsung-højttalere i hjemmet, om det er mono, stereo med to højttalere eller surround hvor højttalerne her både kan være front og bag.

Samsung fortæller at den har indbyggede woofere sammen med intelligent lydbehandling for en premium lydoplevelse. Ved hjælp af Q-Symphony-teknologi leverer den surroundlyd, når den parres med 2024 Samsung tv’er og soundbars, eller kan fungere som en selvstændig trådløs højttaler.

Pris og tilgængelighed

Samsung har endnu ikke delt priser og tilgængelighed for Music Frame, men de ventes lanceret sammen med nye tv-produkter for The Frame dette forår.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.