Forside CES CES 2018

Du kommer til at vente på Samsungs 2018 TV

-

Som eneste danske medie deltog Recordere.dk i Samsung’s First Look 2018 event, der blev holdt i Las Vegas dagen før CES 2018 åbner.

Samsung havde kørt det tunge skyts frem, for at vise hvad teknologier som de kommer med i de modeller som præsenteres senere på året. For Samsung har udover deres 146 tommer Micro LED ikke deres 2018 modeller med på CES.

Hvornår de kommer på markedet, er der dog ingen der ville fortælle, så hvis du sidder og glæder dig til at se de nye spændende Samsung modeller, skal du væbne dig med tålmodighed.

Annonce:

Vi talte med Magnus Nilsson, der er produktchef på TV hos Samsung i Norden, der fortalte at Samsung først i marts lancere deres 2018 TV på en særskilt event i Europa. CES 2018 er på TV siden kun for at lancere de teknologier som flere af de nye TV modeller kommer til at få.

 

Satser stort på AI

Samsung har i dette års modeller valgt at gøre det nemmere at installere og integrere Samsungs cloud og bruger konti. Du kan simpelthen sætte det meste af dit TV op med din smartphone, så din kontoinformation kommer fra din smartphone.

Dette gælder ikke kun anbefalinger på tværs af flow-TV og streaming, men også inden for dine interesser for TV-serier og sport. Oven i det bruger Samsung AI til at opskalere indhold uanset opløsning fra SD til UHD til 8K. Dette viste Samsung på to QLED skærme på First look eventen.

Og så flytter Samsungs assistent Bixby ind i de kommende modeller fra Samsung, så du kan tale med dit TV, og få det til at tænde og slukke enheder i dit hjem via IoT.

 

Smart “Universal Guide”

Samsung viste deres nydesignede Universal Guide, der kan give dig et hurtigt overblik over hvad der sendes af TV, Film, Serier, sport og musik udfra dine egne preferencer.

Samsung bruger AI for at sikre en høj kvalitet af de anbefalinger de sender til dig, og TV’et bliver klogere og klogere efterhånden som du ser TV.

 

Samsung viser opskalering fra HD til 8K

Samsung heller ikke klar med endelig HDMI 2.1

Vi spurgte flere repræsentanter fra Samsung omkring deres kommende TV modeller, og ingen kunne give et klart svar om de ville have understøttelse for – eller mulighed for at opgradere til HDMI 2.1.

Men vi fik dem til at bekræfte at dele af HDMI 2.1 funktionaliteten kommer med i de nye 2018 TV. Dette for at kunne skifte framerate på f.eks. spil. Men som en Samsung ansatte fortalte os, “Der er ikke brug for den fulde HDMI 2.1 funktionalitet endnu, fordi der endnu ikke er noget 8K indhold at sende til TV’et”.

Da vi spurgte om de forventede at 2018 modellerne så kunne software-opdateres til den endelig HDMI 2.1 standard når den var klar til implementering, blev der meget stille. Så vi kan hverken be- eller afkræfte at Samsung 2018 TV familie får – eller kommer til at kunne få HDMI 2.1.

 

Galleri fra Samsung First Look 2018

Nedenfor kan du se nogle af de billeder vi tog på Samsung’s First Look 2018 event.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelNvidia kommer med en 65″ Gaming monitor med indbygget Shield
Næste artikelGoogle sælger en Home i sekundet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.